Ajándék Luna Mini 2 nőnapra a Foreotól

A Foreo nőnapi kampányának részeként minden résztvevő hölgyet megajándékoz egy Luna Mini 2 arctisztítóval.

A svéd Foreo termékeit valószínűleg már nem kell bemutatni, ha másért nem is, akkor azért, mert ezt már megtettük. Az UFO, a Fofo és a legújabb, okosított arcápolási kütyük is abszolút elégedettséget váltottak ki, egy Foreo Luna Mini 2-t pedig most minden hölgy bezsákolhat nőnap alkalmából. A kampányban kizárólag XX kromoszómapárral lehet részt venni; ha ezt valaki nem tudja teljesíteni, akkor is érdemes lehet jelezni a lehetőséget a célszemélyeknek.


[+]

Maga a kezdeményezés nagyon kedves, a szívhez szóló kommunikáció viszont annyira szívhez szóló lett, hogy még nekem is felszaladt a szemöldököm, szóval inkább térjünk is rá a lényegre. A  #PayItForwardWithFOREO kampány arról szól, hogy nőként a számunkra kedves, inspiráló vagy meghatározó másik nő (édesanya, nagymama, unokahúg, barátnő, főnök, közértes néni etc.) tudomására hozzuk, hogy fontos nekünk valamiért és ezzel a lendülettel meg is ajándékozzuk egy Foreo Luna Mini 2-vel, amit szállítási költséggel együtt a Foreo áll.

A termékért nem kell fizetni, legalábbis pénzeszközzel nem, csak egy közös Instagram vagy Facebook posztot szükséges megosztani a megfelelő keresőszavakkal, megjelölve azt a személyt, akit szeretnénk megajándékozni, a Foreo pedig térítésmentesen küldi a készüléket postán. Mindenkinek, aki ezt március 1. és március 8. között abszolválja. A résztvevők és a darabszám nem maximált, nincsen korlátozás, nincsen sorsolás vagy a "készlet erejéig" kitétel.

Ezt kell tenni, hogy részt vehessünk a promócióban és szert tegyünk a Foreo mellesleg aktuális best seller termékére, majd, ha mi is szeretnénk egy Luna Mini 2-t, kérjük meg az általunk megjelölt személyt, hogy tegye ő is ugyanezt, és persze legyünk mindketten nőneműek:

  1. Posztoljunk egy közös fotót azzal, akire felnézünk és meg szeretnénk ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsük fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra és jelöljük meg az illetőt! A kampányban való részvételhez a következő taget és hashtageket kéretik használni: @foreo, #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual
  2. Posztolás után lesz egy kis adminisztráció. Töltsük ki ezt a jelentkezési lapot hiánytalanul (angolul). Itt minimum 50 szóban azért vázolni kell, hogy miért az adott személyre esett a választásunk. A készülék (egyébként) adatvédelmi okokból hozzánk fog érkezni postán, hogy továbbadhassuk, amennyiben Nagy-Britannia, Németország, Románia, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Svédország, Dánia, Norvégia és Finnország területén élünk.
  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Előzmények

Hirdetés