Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Elérhetőbbé vált az LG Velvet

A legtöbb készülék ára változatlan (+/- ezer), csak a különleges formatervvel rendelkező LG Velvet kapott ismét komolyabb leárazást, az online kedvezmény viszont minden esetben duplázódik.

Nincs túl sok változás a Telenor háza táján, a jellemzően ezer forintos árcsökkenések pedig nem valószínű, hogy megütik az ingerküszöböt. Bár, ha valakinek pont ennyin múlott a lélektani határ, akkor november 26-tól csekkolja a Samsung Galaxy A71, A41, A21s (32 GB) és az A20e árait. Háromezret lehet faragni múlt héthez képest a Galaxy A21s (128 GB) árából, a MyKi 4 Lite gyerekóra pedig mindenféle elkötelezettség nélkül kerül három ezressel kevesebbe.

A Google nélküli Huawei Y6p-vel és a Huawei P40 Lite-tal sem erőltette meg magát a kék szolgáltató, szintén egyezer a mínusz, ahogy az Motorola Moto E6 Play, az LG K22, LG K51s és a K41s esetében is. A maradék (utolsó darabok a készletben) iPhone 11-ek viszont ismét drágultak. Nem annyival, mint múlt héten (ami 2-6 ezer pénz volt), de az iPhone 11 Pro 64 és 256 GB-os verziója ismét egy-két ezerrel többe kerül, a limitált példányszámban elérhető iPad Air 10.5 pedig elfogyott.

Lenovo Tab M10
Lenovo Tab M10 [+]

Mondanám, hogy lett helyette Lenovo Tab M10, a két legmagasabb tarifacsomagban összesen nulla forintért, de a belépő szintű táblagép finoman szólva sem alternatívája az iPadnek. Az iPad Air 10.9 64 GB annál inkább, november 26-tól viszont minden tarifacsomagban kétezer pénzzel többet kell otthagyni érte, XS konstrukcióban pedig háromezerrel nőtt az ára (247.990). A belépő szinten már a két éves Galaxy Tab A 10.5 sem alternatíva, az is kifújt.

LG Velvet
LG Velvet [+]

Ezen a héten lényegében egy komolyabb változás történt. A múlt héten is a kiemelt ajánlatok között listázott LG Velvet már az M-es, S-es és XS-es tarifák mellé is olcsóbban választható. Múlt héten ötvenezerrel csökkent az ára XL és L csomagban, így 0 és 44 ezer forintért érhető el (továbbra is), csütörtöktől viszont M-es kategóriában is százezer alá csúszott az ára, pontosan 99.990, S és XS kategóriában pedig négyezret spórolhatunk. A Huawei P30 Lite-ból (még Google szolgáltatásokkal) pedig csak pár darab maradt, viszont ez nem befolyásolta az árát (ugyanannyiba kerül, mint eddig).

A Huawei P30 Lite-on még van Google.
A Huawei P30 Lite-on még van Google.

Viszont minden online vásárlás esetében, függetlenül attól, hogy akciós-e a termék, duplázódik a netes vásárlásért járó kedvezmény. Az XS tarifacsomagban négyezret von le a rendszer, S-nél és M-nél már 10 ezret, L és XL esetében pedig 20 ezerrel lesz kevesebb a végösszeg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés