Hirdetés

Akciófigyelő: Minden tarifacsomagban olcsóbb lett a Galaxy S20 FE a Telenornál

Viszonylag sok készülék árát csökkentette a Telenor, köztük a Samsung favorit modelljét, az LG Velvetét és a 128 GB-os Redmi Note 9-ért is jóval kevesebbet kell otthagyni.

A Telenor aktuális, novembert 21-től érvényes lakossági készülékárlistája hét kiemelt ajánlattal indít. A legnagyobb kedvezményt összességében a Samsung Galaxy S20 FE tudja felmutatni, ami minden tarifacsomagban legalább tíz ezer forinttal kerül kevesebbe, mint múlt héten. A 299.991 forintos listaár 289 ezerre mérséklődött, az M kategóriás tarifacsomagoktól pedig tizenötezer forintot esett az ára. A legmagasabb havidíjjal rendelkező előfizetéssel viszont 98 ezer pénzért elhozható 140 helyett.


Samsung Galaxy S20 FE

A különlegesen szép dizájnnal rendelkező, felső középkategóriás LG Velvet csak a két legkomolyabb tarifacsomagban lett leárazva, ott viszont jelentősen. A listaár, a kártyás konstrukció és az alapcsomagok megegyezők, de a Hiper L+ és Hiper XL+ tarifa mellé választva ötvenegy, illetve ötven ezer forint készülékkedvezményt ad a szolgáltató, így a Velvet már 0 forintért is elérhető, eggyel szerényebb tarifa mellett pedig mindössze 44 ezer pénzért vihető.

LG Velvet
LG Velvet [+]

A Xiaomi Redmi Note 9 szintén jobb áron szerezhető be az aktuális kínálatból: Hiper L+-szal pontosan 0 forint, M-kategóriás konstrukcióban (Hiper M/M Talk/Telenor Teen) pedig 14.300 forintba kerül. A múlt heti különleges ajánlat Samsung Galaxy A41 és A71 nagyjából visszakapta a korábbi árszintet(+/- 1-2 ezer forint), cserébe a Galaxy A51 L-es csomaggal szintén 14.300 forintba kerül, míg a 32 GB-os Galaxy A21s M-es tarifával hűségért cserébe is vihető (tehát 0 forintért).

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51 [+]

Kisebb árcsökkenésekbe is belefuthatunk még, egy-két ezer forint léptékű változások is adódnak az árlistában. Az LG K22 más S-es csomagban is elérhető ötezer pénzért, a Motorola Moto E6 Plus pedig nulla forint lett, XS-es előfizetéssel pedig 15 ezer pénz. Egyébként a Moto az egyik legolcsóbb kártyás modell. Hűség nélkül 36.990 forint. Ennél már csak az utolsókat rúgó (mármint az utolsó darabok várnak gazdára) LG K20 (29.990) és a nála picit többe kerülő Nokia 2.2 (34.990) kerül kevesebbe.

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max [+]

A kifutó modellek között is akad változás. Az utolsó Samsung Galaxy S10 darabok is elkeltek, iPhone 11 Pro Max 256 GB és 64 GB viszont még akad ugyanazon az áron, ahogy eddig, viszont az iPhone 11 Pro 256 GB-os és 64 GB-os verziója is többe kerül november 21-től, mint múlt héten. A nagyobb tárhelyopció átlagosan öt ezer pénzzel, de a legkisebb csomagban (XS+), senior és junior csomagban, kártyás konstrukcióban és listaáron (429.990 forint) már hat ezerrel többet kell fizetni érte. A 64 GB-os verzió is drágább lett: a listaár háromezerrel nőtt (378.990 forint), míg az összes elérhető konstrukcióban kétezer forinttal kell többet fizetni.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro [+]

Vannak új hordható okoseszközök is, ezekre online kedvezmény érvényesíthető. Az Apple Apple AirPods Pro 100 helyett 95 ezer, ha nem fáradunk el érte személyesen, a Huawei FreeBuds 3-ra háromezer forint kedvezményt húzhatunk be neten, ami így 57 ezer forint, illetve a Samsung Galaxy Buds+ is valamivel (nem egész háromezer forinttal) kedvezőbb, 53 ezerért vihető. Viszont mindhárom cucc csak fehér színben választható. Még ennél is szerényebb kedvezménnyel van LG ToneFree FN6 (ANC nélkül, UVC sterilizáló tokban), a Samsung Galaxy Watch Active2 (44 mm, alumínium) és a Samsung Gear S3 Frontier pedig négy, illetve öt ezer forintos kedvezménnyel csúszott éppen százezer alá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés