Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Év végére minden Navee rollernek beesett az ára

A Tomtop az N40-et, az N65-öt és az S65-öt is év végéig akciósan kínálja.

A Navee rollerek nem véletlenül népszerűek. A Xiaominak is bedolgozó márka három tagból álló kínálata a belépő, a középszintű és a prémium kategóriás igények szerint épül fel, időről-időre pedig leejtik az árát, hogy kelendőbb legyen. Érdemes ezeket az akciókat megvárni, mert ilyenkor lesz ezekből a gépekből ténylegesen jó vétel, most a Tomtop csökkentette az idei év hátralevő részére az árszintet úgy, hogy az európai raktárból történő ingyenes szállítás is adott.


[+]

A kínálat alján a Navee N40 üldögél 221 eurós áron (valamivel 84 ezer forint alatt), ehhez az SKMBP3 kuponkódot kell használni, ebből még leeshet 20 euró, ha PayPal segítségével fizet a vásárló. A Navee N40 ezzel kvázi a legolcsóbb olyan roller, amely már túlmutat a pálcikarollerek szintjén, de nem kompromisszummentes. A 10 inches kerekek a kategóriában nem jellemzőek, a 10 Ah-s akkumulátor is markánsan túlmutat a konkurencián ezen az árszinten, ugyanakkor a papíron 350 wattos motor gyengécskének érződik egy súlyosabb felhasználó alatt. Viszont van Bluetooth kapcsolat telefonnal, nagy és széles trepni és könnyű összecsukhatóság.


[+]

A középkategóriás N65 egy szinttel fentebb van. Ennek 500 wattos teljesítménye jóval dinamikusabb haladást tesz lehetővé a 25 km/h-s végsebességig, kevésbé jön zavarba az emelkedőkön, 12,5 Ah-s akkumulátorával a hatótáv papíron 65 kilométer, de ez csak akkor jön össze, ha az alacsonyabb fokozatban használjuk, ami maximum 15 km/h-s végsebességet jelent. A gép ára 341 euró akkor, ha beütjük vásárlás során az SKNR3 kuponkódot, így 130 ezer forint körüli összeg jön ki, de itt is él, hogy PayPal használatával még 20 euróval lehet csökkenteni a költségeket.


[+]

A kínálat csúcsa továbbra is az az S65, ami bitre megegyezik a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultrával, de annál jóval olcsóbb. Esetünkben ez azt jelenti, hogy az MKSR3 kóddal 451 euró lesz a végösszeg (mínusz a PayPal kedvezmény, ha így fizetünk), ami 170 ezer forintos árat jelent. Az S65 egy tényleg remek gép, ez már a Mi Home alkalmazással kommunikál, elöl-hátul rugózik, 120 kilogrammos a terhelhetősége, 500 wattos teljesítményt és 12,75 Ah-s akkut kapott, amivel papíron ez is akár 65 kilométert elfut, de 40-et biztosan. Megjelenésekor mi is teszteltük és kimondottan elégedettek voltunk vele, de akkor még pont kétszer ennyibe került, szóval tényleg azt lehet mondani, hogy ennyi pénzért ez egy jó ajánlat.

Előzmények

Hirdetés