Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Március közepéig fotónyomtatót kapnak a Xiaomi 14-et vásárlók

A Xiaomi relatív kompakt csúcsmodelljéhez Instant Photo Printer 1S Set jár ajándékba.

A Xiaomi a barcelonai MWC-n mutatta be a globális piacra lépő 14-et és 14 Prót, a hazai piacra előbb a kedvezőbb árú Xiaomi 14 érkezett meg. Mint általában, most is van akció az első vásárlók számára, a csúcsmodellhez ugyanis egy Instant Photo Printer 1S fotónyomtató jár.

Ez egy 7,6 x 7,6 centiméteres fényképek nyomtatására alkalmas berendezés, amely 1 kilogrammnál is kevesebbet nyom a mérlegen. Egy képet hőszublimációs technológiával 300 x 300 dpi-vel 57 másodperc alatt nyomtat ki, ezt pedig vezeték nélküli telefonos kommunikációval intézi. A támogatott szabványok között az Air Print és a Direct Print is szerepel, illetve a dolog megoldható a Mi Home alkalmazás segítségével is.


[+]

A Xiaomi 14-ről itt olvasható tesztünk. A csúcskategóriás hardverrel szerelt telefon az első olyan modell a Xiaomi kínálatában, amelyen a korábbi MIUI-t váltó HyperOS rendszer dolgozik Android 14-es alapokon, hazánkban pedig kapásból 12 GB RAM és 512 GB-os tárhely van a telefonokban. A három hátlapi kamerát a Leica közreműködésével fejlesztették ki, a kijelző 6,36 inches, a Full HD-nál nagyobb felbontású, 120 Hz-es AMOLED panel kiváló fénysűrűséggel, az akkumulátor 4610 mAh-s, a töltési sebesség kábelen 90 wattos, vezeték nélkül 50 wattos lehet.


[+]

A jelenlegi trendektől eltérően az alapcsomag nem csak a töltőkábelt és a nagy sebességű töltőfejet tartalmazza, hanem egy fekete színű tokot is kap a vásárló. Az akcióban két szolgáltató (Yettel és Telekom), valamint a következő viszonteladók vesznek részt: Alza, eMAG, Euronics, MediaMarkt, Pepita, Mi-Home.hu és az Aréna Plazában található Xiaomi Store. Minden további információ ide kattintva érhető el.

Előzmények

  • Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne

    Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.

Hirdetés