Hirdetés

Akciófigyelő: Masszív leárazás az Asusnál

Nem kis kedvezménnyel kínálja az Asus az idei csúcsmodelleket. Az árcsökkenés már szabad szemmel is látható mértékű.

Ha valaki valaha vágyott egy Asus Zenfone 7-re vagy 7 Prora, aligha találhat több kifogást és jobb alkalmat a vásárlásra. Ugyanez érvényes a piac legjobb és legkomplexebb gamer modelljére, a ROG Phone 3-ra is. Az Asus nem bohóckodott a kedvezményekkel és masszívan letolta a készülékek hivatalos vételárát, mi pedig tíz forinttal ugyan, de éppen kétszázezer alatt tolhatjuk be a fa alá a 8/128 GB-os Asus Zenfone 7-et opcionálisan fekete vagy gyöngyház színben.

Asus Zenfone 7 Pro
Asus Zenfone 7 Pro

A csúcshardverrel és egyedi, előreforduló kameramodullal szerelt Zenfone 7 ára pontosan hetvenötezer forinttal kevesebb az Asus hivatalos oldalán, a 7 Pro pedig 300 ezer helyett 266 ezer pénzért dobható a kosárba. Már az eredeti összegért is mindkét modell bőven ajánlott kategória volt, de még a csúcskiszerelésben 369 ezer forintos ROG Phone 3 is. A gamer széria szintén nem kicsit kedvezőbb áron kínálgatja magát, a Strix Edition 8/256 GB-tal 255.990 forint, míg a 12/512 GB-os alapmodell 329 ezer pénzbe kerül.

Asus ROG Phone 3
Asus ROG Phone 3

Nem csak a készülékek, de a kiegészítők között is vannak jó ajánlatok, nagyjából minden kiegészítő ára csökkent, érdemes körülnézni. A ROG Phone 3 Neon Aero tok például 7 ezer helyett csak 1899 forintba kerül, de a játékvezérlők (ROG Kunai GamePad II, ROG Kunai 3 Gamepad) és a TwinView Dock is kedvezőbb áron szerezhető be. Az akció a készlet erejéig érvényes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Karácsonyi telefonajánló 2020

    Nem volt egy vidám év az idei, de mobilos fronton nem álltak le a dolgok, számtalan új termék lépett piacra, megmutatjuk a legjobb vételeket az ünnepek előtt.

  • Asus Zenfone 7 Pro - fordulásból lő, gól

    Azért szeretjük az Asust, mert mernek próbálkozni. És van, amikor ennek remek termékek lesznek az eredményei, a Zenfone 7 Pro is ilyen.

  • 160 Hz-et is tud a ROG Phone 3

    És még így sem a legmagasabb képfrissítést kínáló készülék a világon. De valószínűleg az egyetlen, ami nemzetközi forgalomban is elérhető.

Hirdetés