Idén is több verzióban várható a ROG Phone

Eddig is a 8, most pedig a 12 GB rendszermemóriával szerelt verzió bukkant fel, de valószínűleg nem ez lesz a maximum.

Az Asus évek óta tökéletesíti a ROG Phone-t, a szériában pedig a négyes sorszámot átugorva (tetrafóbia) az 5-ös lehet a következő gamer csúcsmodell. A készülék már futott egy kört a Geekbenchnél 8 GB rendszermemóriával, most pedig a 12 GB-os alapmodell is megmérette magát. Az Asus nem szórakozik lite/pro/max/plus és egyéb jelzőkkel, általában van egy Strix verzió, ez a legszerényebb és két ROG Phone tekintélyes mennyiségű RAM-mal.


[+]

Biztos, hogy idén sem érik be a 8 és 12 GB-os megoldásokkal, bár a legerősebb konfiguráció egyelőre nem mutatkozott meg, azért okkal bízunk benne, hogy a Snapdragon 888 mellett elérhető lesz 16 GB RAM is. A dizájn viszont változni fog, a kiszivárgott videó alapján legalábbis egy kis, másodlagos kijelző váltja fel a hátlapi RGB világítást, ami ugye világítani ugyanúgy tud, de lényegesen magasabb funkcionalitást ígér. A TENAA képei alapján viszont a kijelzőn továbbra sem látunk majd mást, csak érdemi tartalmat megjelenítő pixeleket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Videón látható a ROG Phone 5

    A gamer mobilok egyik legismertebbikét adja az ASUS a felhasználóknak, az újdonság pedig a bivaly specifikációkon túl egy hátlapi kijelzővel is megörvendezteti a felhasználóit.

  • Gyűlnek a következő ROG Phone pletykái

    Például arról, hogy nem ROG Phone 4 lesz a neve. A Qualcomm chip viszont nem fog meglepetést okozni.

  • Akciófigyelő: Masszív leárazás az Asusnál

    Nem kis kedvezménnyel kínálja az Asus az idei csúcsmodelleket. Az árcsökkenés már szabad szemmel is látható mértékű.

Hirdetés