Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: Masszív városi e-bringa lett a Fafrees F20 Master

A Gearberry akciózza épp a kerékpárt, ami eggyel magasabb polcra kerül, mint a nagyon belépőszintű ajánlatok.

A Fafrees gőzerővel próbál márkát építeni, egy relatív fiatal, de már 15 típussal rendelkező gyártóról van szó, akik nem a legolcsóbb kategóriában igyekeznek vásárlóközönséget szerezni, ezért az általuk kínált bringák általában rendelkeznek néhány extra funkcióval, vagy képességgel. Legkedvezőbb árfekvésű kerékpárjuk például az F20 Light, ami kifejezetten egy olyan városi eszköz, amivel boltba jár az ember, könnyen használható, csomagtartós, 250 wattos elektromotorral rendelkező jószág 800 eurós árfekvésben.


[+]

A cég kínálatának legjobban kiegyensúlyozott darabja az F20 Master, amely egy robosztus, földutakra, murvás burkolaton való haladásra is alkalmas, 150 kilogrammos terhelhetőséggel bíró bicikli, ami kapott egy karbonszálas vázat, egy 48 voltos, 22,5 Ah-s Samsung cellás akkumulátort, egy 500 wattos motort 60 Nm nyomatékkal, mindez pedig 20 inches fat kerekeken gurul.


[+]

Alapesetben 25 km/h-s maximális sebessségig zajlik a rásegítés, de nem meglepő módon ez a korlátozás kiszedhető a rendszerből, így ott van vége a tempónak, amit az ügyfél tömege és az út meredeksége kiad. Noha a hét sebességes Shimano Tourney váltó valószínűleg nem tud olyan áttételt, hogy a 25 km/h-s sebesség feletti tekerés életszerű legyen, a gázkarra szerelt bringa anélkül is tud haladni, hogy a felhasználó konkrétan tekerne.


[+]

Az első felfüggesztés valamennyit csillapít, de az ülés is csillapított, lámpát előre és hátulra is szereltek, a fékek pedig hidraulikusak. A fedélzeti kijelző egy szinttel modernebb, mint általában az olcsó bringáké, hiszen egy színes kijelzős LCD tájékoztatja a biciklistát. A Gearberry-nél 1600 eurót kérnek érte, ehhez jár ajándékba egy lakat és egy táska is, de most éppen több bringát is akciósan kínálnak, a teljes szortiment itt található.

Előzmények

Hirdetés