Hirdetés

Akciófigyelő: Őszi e-bringás ajánlat a Gearberry-nél

Közeledik a szezon vége, a Gearberry is akciózza az Engwe és a Fafrees elektromos kerékpárokat.

Rengeteg elektromos kerékpárt tett akcióba a Gearberry.com, ahol őszi kiárusítást hirdettek. Az összes ajánlatot ezen a linken lehet megnézni, de mi is szemezgetünk az opciók között, mert egyrészt árban is versenyképesek a termékek, másrészt pedig mindenféle ajándék kiegészítőket is kínálnak hozzájuk. A Gearberry európai raktárból, ingyenes szállítással szolgálja ki a megrendelőket, tehát a lent következő árakhoz már nem adódik hozzá semmi.

Fafrees F20 Master
Fafrees F20 Master [+]

A Fafrees bringák kínálata igen széles, a belépő szintű, városi szaladgálásra alkalmas apróságtól az egészen komoly, karbonvázas, erősen motorizált kivitelig szinte minden akad. A legújabb modelljük neve F20 Master, amit 400 eurós kedvezménnyel hirdetnek 1599 euróért, ebből további 100 euró leesik, ha a vásárló a GBMaster100 kuponkódot beüti. A 20 x 4 inches kerekeken guruló bringa az átlagos e-bicikliknél masszívabb, amit jelez a 150 kilogrammos terhelhetősége is. 500 wattos motort kapott, alapból 25 km/h a végsebessége, de ezt ki lehet ütni, így elérheti a 45 km/h-t is, ami már masszívan túlmutat egy átlagos bringa képességein (és jó kérdés, hogy a majd egyszer életbe lépő hazai szabályozás hova fogja sorolni). 48V és 22,5 Ah jellemzi a Samsung által gyártott akkumulátort, amely rásegítéses ügymenet mellett több mint 100 kilométeres hatótávot ígér. Hidraulikus tárcsafékeket, színes kijelzőt, első lengéscsillapítót és csillapítottan rugózó ülést is kapott, 7 fokozatú Shimano Tourney váltó van hátul, vagyis összességében valóban egy szinttel komolyabb gép, mint a belépő szintű ajánlatok.

Fafrees F26 CarbonM
Fafrees F26 CarbonM

Van egyébként durvább ajánlata is a Fafreesnek, az F26 CarbonM 26 x 4,8 inches kereken guruló, 1000 wattos teljesítményű szörnyeteg akár 55 km/h-s végsebességgel, 180 kilogrammos terhelhetőséggel, 9 fokozatú Shimano Altus váltóval, hidraulikus lengéscsillapítással és fékekkel, 95 Nm-es nyomatékkal már erősen a segédmotoros kerékpár kategóriájába kerül, amit tükröz 3149 eurós ára is.

Fafrees F20 Light
Fafrees F20 Light [+]

A jelenlegi akció legkedvezőbb árú terméke a Fafrees F20 Light, ami nem akar többnek látszani egy városi e-bringánál. 250 wattos motorja arra biztosan elég, hogy a belvárosi környezetben könnyű kerekezést nyújtson, terhelhetősége 120 kilogramm, kerekei 20 inchesek, végsebessége 25 km/h, hatótávja optimális esetben 65 kilométer. Össze lehet csukni, hátra 7 fokozatú Shimano váltó került, tárcsafékeket kapott, 14,5 Ah-s akkumulátora 5-6 óra alatt feltölthető, a mérlegen pedig 24 kilogrammot nyom. A Gearberry 799 euróért szállítja.

Engwe P26
Engwe P26 [+]

Az általunk már ismert, fat-tyre Engwe EP-2 Pro 949 euróért vihető haza, de sokkal városiasabb megoldásnak tűnik a gyártó P26-os modellje. Ezért 999 eurót kérnek, itt 25 mph-ban, tehát 32 km/h-ban határozták meg a végsebességet, amihez 500 wattos motor adja az energiát. A 13 Ah-s akkumulátorral ez körülbelül 100 kilométernyi rásegítéses hatótávot jelent, ami egy 24,2 kilogramm tömegű bringa esetén korrektnek mondható. A tárcsafékekkel szerelt, 26 inches kerekeken guruló eszköz nem meglepő módon szintén Shimano váltót kapott (7 sebesség), két színben (szürke és kék) rendelhető.

A Gearberry minden Fafrees kerékpárhoz táskát és lakatot ad ajándékba, illetve van egy páros akciójuk is, ahol számos bicikliből további kedezményeket adnak, ha kapásból kettőt rendelünk belőlük. Az összes ajánlatot itt lehet megnézni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés