Akciófigyelő: Megnyerhető az Ulefone két új strapamobilja

November 1-én érkezik az Ulefone Armor 17 Pro és Power Armor 18T, a cég sorsolás keretein belül elajándékoz belőlük.

Két új készülék érkezik az Ulefone kínálatába, ezeket csúcsmodellként nevezi meg a gyártó, és ha csak az Ulefone palettáját nézzük, akkor érthető, hogy miért. Mindkét mobil strapabíró kialakítást kapott, IP68/IP69 és MIL-STD-810G védelemmel, Corning Gorilla Glass 5-tel.

Az Ulefone Power Armor 18T az 5G és a FLIR kamerák mellett egy extra csatlakozót is kínál, amivel külső kiegészítők, például endoszkóp csatlakoztathatók a telefonra.
Az Ulefone Power Armor 18T az 5G és a FLIR kamerák mellett egy extra csatlakozót is kínál, amivel külső kiegészítők, például endoszkóp csatlakoztathatók a telefonra. [+]

Az Ulefone Armor 17 Pro a 6 nanométeres MediaTek Helio G99 köré épül, megjelenésében inkább a klasszikus telefonokat idézi, mint a strapamobilokat. A 6,58 hüvelykes kijelző 1080 x 2408 pixeles felbontást, 120 Hz-es frissítést és vízcsepp formában belógó notchot kínál. A hátlapon 108 MP-es főkamera, valamint infravörös kamera kapott helyet, a fotókat a 256 GB belső tárhelyre lehet menteni. Operatív memóriából 8 GB van, a rendszer tiszta Android 12, ami pedig még különlegesség, az a mágneses hátlap, melyre kiegészítőket, köztük akár vezeték nélküli töltőt is lehet csatlakoztatni.

Ulefone Armor 17 Pro
Ulefone Armor 17 Pro [+]

Valamivel nagyobb és erősebb az Ulefone Power Armor 18T. Ez a készülék is ugyanakkora kijelzőt kínál, de alatta egy 9600 mAh-s akkumulátor hajtja meg a 7 nanométeren készülő MediaTek Dimensity 900-as lapkát, amihez 12 GB operatív memória és 256 GB háttértár jár. A töltés 66 watton megy vezetékkel, az USB-C csatlakozó mellett pedig van egy kiegészítő csatlakozó, amivel különböző, Android 12 szoftverekkel együttműködő eszközöket lehet csatlakoztatni. Az Armor 18T különlegessége még, hogy egyrészt 5G-képes, másrészt FLIR Lepton 3.5-ös kamera van a hátán, amivel hőképek készíthetők.

Ulefone Power Armor 18T
Ulefone Power Armor 18T [+]

A gyártó október 31-ig nyereményjátékot tart a két mobilra, melyeket november 1-én mutatnak majd be. Az Ulefone weboldalán a nyereményjátékra regisztrálók között kisorsolnak egyet-egyet az új eszközökből, ezen felül pedig 50 és 30 dollár értékű kuponokat sorsolnak a szerencséseknek, melyeket vásárláshoz lehet beváltani. Az Ulefone Armor 17 Pro november 1-től kapható az AliExpressen keresztül is, s ugyanígy a Power Armor 18T is megrendelhető az AliExpressről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés