Hirdetés

Akciófigyelő: Óriás táblagéppel rukkolt elő a Blackview

A Tab 18 a 12"-es panel mellé tollat és asztali módot is biztosít.

Egyre többen oldanak meg egyszerűbb irodai feladatok táblagépen: elvégre adott a nagy képernyő, a jól használható alkalmazáspark és a hasznos kiegészítők, és mindezért nem feltétlenül kell bankot robbantani. A Blackview Tab 18 például 12"-es és 2,4 felbontású kijelzőt kínál 86,6%-os képernyőaránnyal és TÜV SÜD kékfényszűrő plecsnivel, hogy hosszútávon is kényelmes legyen a használat. A hagyományos megjelenítés mellé olvasó- és sötét mód is tartozik.

Az asztali környezetet az Android 13-on alapuló rendszer kiterjesztése oldja meg, az irodai használatot pedig külön beszerezhető Bluetooth billentyűzetes tok és 4096 nyomáspontot megkülönböztető, mágneses S Pen Gen 2 stylus, aminek persze semmi köze a Samsung megoldásához. Nincs multitasking elfogadható hardver nélkül, és a 6 nm-es MediaTek Helio G99 a legmegbízhatóbb chipek egyike a középkategória alján, amihez 12 GB RAM és 256 GB-os UFS 2.1-es tároló jár. Az előbbi virtuálisan, az utóbbi microSD kártyával bővíthető.

A szórakozásról négy darab Harman Kardon Smart PA Box hangszóró gondoskodik sztereó kivitelben és AudioEFX 2.0 tuninggal, arról pedig, hogy a Netflix és társai nagy felbontáson streameljenek, Widevine L1 CDM védelem. Az előlapra 8 megapixeles, a hátlapra pedig 16 megapixeles kamera került, a képfeldolgozásért pedig az ArcSoft 7.0-s algoritmusa felel dedikált HDR, portré és éjjeli móddal. A Blackview Tab 18 november 11-17 között féláron, 199 dollárért kaparintható meg adók és extra terhek előtt, az első 500 vásárló 12OT21 kuponkóddal pedig  tebből további 30 dollárt lefaraghat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés