Jókora kijelzővel indít a Blackview új sorozata

A Mega 1 11,5"-es FHD panelt kínál és multitaskingban sem utolsó.

Új táblagépes sorozattal jött elő a Blackview: a Mega 1 középpontjában az előnyös megjelenítés, a hatékony munka és a kellemes kikapcsolódás van, elfogadható áron. A középpontban természetesen a 11,5"-es, 120 Hz-e és FHD+ felbontású IPS panel van egész kevés kávával, már ami az efféle óriásképernyős termékeket illeti. Persze ilyen nagyra nőve a 268,7 x 169 x 7,6 milliméteres, illetve 528 grammos paraméterek sem aprózzák el.


[+]

A Mega 1 osztott képernyős használatra és PC Mode 2.0-vel asztali megjelenítésre is fogható lebegőablakokkal és alsó tálcával, és erre épphogy elég lehet a 4G-s MediaTek Helio G99 chip 8 vagy 12 GB, virtuálisan bővíthető LPDDR4X RAM-mal, mindkét kiszerelésben 256 GB-os, microSD kártyával megtoldható UFS 2.1-es tárolóval. A táblagép Android 13 rendszert futtat Doke OS_P 4.0 felülettel és minden Google szolgáltatással.


[+]

Az előlapra 13 megapixeles kamera, a fekete, kék vagy lila hátlapra pedig Samsung ISOCELL JN1 szenzor került 50 megapixelen, az ArcSoft képfeldolgozó algoritmusával. A multimédiás élményt pedig négy hangszóró, illetve Widevine L1 CDM védelem igyekszik kompletté tenni.


[+]

Megvan a két nanoSIM foglalat minden hazai LTE sáv támogatásával, illetve a beépített műholdvevő (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou). Az akkumulátor 8800 mAh-s. A Mega 1 ma startolt el és március 18-27-e között, a bevezető akció keretében, további adóterhek előtt 179 dollárért lehet kosárba helyezni.

Előzmények

Hirdetés