Almás mobil előtt hajt főt a Cubot C30

Négyzetes hátlapi kamerarendszerrel, ám három helyett négy lencsével villant a kis kínai márka.

Keveseknek mond sokat a Cubot név, úgyhogy ha a márkanév miatt nem kapnak a készülékei után, akkor árban, specifikációban és küllemben próbálhat meg egy feltörekvő márka figyelmet magára terelni, és a C30 ismerős vonásokkal rendelkezik. A 48 (normál) + 16 (ultraszéles) + 5 (makró) + 0,3 megapixeles szett (fotoszenzitív egység) például ugyanúgy négyzetes alapon terül el, mint az iPhone 11 Pro Max kamerahármasa. Bár ha itt tartunk, a négyes a 12 Pro Max nem hivatalos renderképeire emlékeztet, akárcsak a határozottabb élek oldalt, mondjuk a Cubot X30-cal összevetve.


[+]

A Helio P60 persze nem csúcskategóriás, hanem elég koros középáras hardver nyolc magon, de legalább az árazás nem szállt el: az augusztus 24-ei premier pillanatában 150 dollárért helyezhető majd kosárba a 8/128 GB-os kivitelben – igaz, csak a leggyorsabb ezer vásárló esetében, a többieknek már 170 dollárt kell otthagyniuk. Ugyanilyen módon nyit 179 dolláron a 8/256 GB-os variáció. A C30-at egyébként akár össze is lehetne keverni az X30-cal, hiszen a chipset mellett közös a 6,4"-es képátló 1080 x 2310 pixelen az IPS fajtából, a 32 megapixeles kameraluk a bal felső sarokban, sőt: az USB-C porton tölthető 4200 mAh-s telep.


[+]

Ez azt is jelenti, hogy megvan a hibrid dual nanoSIM foglalat microSD opcióval, a B20-as LTE sáv, a kétcsatornás WiFi modem, a 4.2-es Bluetooth, az NFC és persze az Android 10, Google szoftverekkel. Ha ez még mindig nem keltette volna fel az érdeklődést, a Cubot a következő három hétben a szerencsések között kisorsol néhány darabot a C30-ból.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés