Hirdetés

Április 16-án érkezik a Motorola Edge 50 széria

Az Edge 50 Pro már elérhető Indiában, a Fusion és az Ultra jövő héten mutatkozik be. Már mindhárom modell európai árakkal várható.

Hacsak nem tévesek a GSMArena információi, a múlt héten Indiában bemutatott Motorola Edge 50 Pro közel kétszer annyiba fog kerülni Európában, mint Indiában. A készüléket két memóriakonfigurációban, kétféle töltővel jelentették be arrafelé, a 8/256 GB-os kiszerelés 67 wattos adapterrel 138 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül, 12 GB rendszermemóriával és 125 wattos adapterrel pedig 149 ezer forintra jön ki az ára átszámolva.

A készülék, a Fusion és az Ultra modellekkel egyetemben április 16-án mutatkozik be világszerte, előbbit 300 eurós áron várjuk, a Snapdragon 8s Gen 3-mal szerelt Ultra mellett pedig 999 eurós árat tüntetnek fel a források. A Pro pedig 699 euróba fog kerülni elvileg, ami aktuális árfolyamon 273 ezer forintot jelent, ami nagyon kis híján pont a duplája az alapkiszerelésért Indiában elkért összegnek.


[+]

Ezzel együtt a készülék továbbra is vonzó specifikációt kínál Snapdragon 7 Gen 3-as szettel, IP68-as védelemmel, 144 Hz-es megjelenítővel és értelmezhető kameraszettel, ami egyrészt autofókuszos, 50 megapixeles előlapi egységet jelent, másrészt két optikailag stabilizált szenzort a hátlapon 50 MP és 10 MP (3x optikai zoom) felbontással, illetve egy auofókuszos, 13 megapixeles ultraszéles látószögű/makró kamerát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés