Bemutatkozott a Motorola Edge 50 Pro

A széria felső középkategóriás modellje kellemes specifikációt kínál letisztult dizájnnal, bőrszerű kötésben.

Indiában mutatkozott be a Motorola Edge 50 Pro, ami a Snapdragon 7 Gen 3-as lapkával dolgozik 8 vagy 12 GB rendszermemória és 256 GB belső tárhely mellett. Extraként olyan képességeket kínál, mint a 144 Hz képfrissítésű, ívelt kialakítású, 6,7 hüvelykes, 1220p felbontású, HDR10+ pOLED megjelenítő integrált ujjlenyomat-olvasóval, a 125 wattos vezetékes gyorstöltés mellett elérhető 50 wattos vezetékmentes opció és 10 wattos töltésmegosztás vagy az autofókusszal támogatott 50 megapixeles előlapi kamera.

Motorola Edge 50 Pro
Motorola Edge 50 Pro (forrás: GSMarena) [+]

A hátlapon szintén kulturált szettet találunk 50 megapixeles, OIS-szel felszerelt főkamerával, 10 megapixeles, szintén optikailag stabilizált, háromszoros optikai zoomot biztosító telefotós egységgel, amit egy autofókuszos, 13 megapixeles ultraszéles látószögű egység egészít ki makró funkcióval.

Motorola Edge 50 Pro
Motorola Edge 50 Pro (forrás: GSMArena) [+]

A fekete, levendula (ezek a bőrszerű textúrával kínált verziók) és fehér(es) színben választható készülék IP68-as védelmet kapott, nem maradt ki az NFC, a sztereó, illetve térhangzás és a Dolby Atmos minősítés, terméktámogatás terén pedig három további Android főverzióra számíthatunk Android 14-gyel kezdve és négy évig tartó biztonsági frissítésre negyedéves ciklusokban.


[+]

A 4500 mAh-s teleppel érkező Motorola Edge 50 Pro 8/256 GB-os memóriacsomaggal 127 ezer forintnak megfelelő indiai rúpián nyit, ehhez a verzióhoz viszont csak 68 wattos adapter jár. A 125 watt teljesítményű TurboPower töltővel kínált, 12 GB RAM-mal szerelt változatért 149 ezer forintnak megfelelő helyi pénzt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés