Hirdetés

Ascend G7 – ujjlenyomat-olvasóval

A Huawei nemrég kiküldte a meghívókat a szeptember 4-ére, azaz a Berlinben megrendezésre kerülő IFA nemzetközi szakkiállítás előtti napra időzített sajtóeseményére, mely során új készülékek leleplezésére is számítani lehet. A kártyán található méretes ujjlenyomat minden kétséget kizáróan a manapság oly divatos biometrikus szenzor jelenlenlétére utal, ám mint utóbb kiderült, a kínai gyártó értelmezésében ez nem feltétlenül jelent egyet a legfelső árszegmenssel. Egy nemrég megszellőztetett képcsokor alapján nagyon úgy tűnik, hogy a szeptemberi bejelentés tárgya az Ascend G7 lesz, mely az alacsonyabb árfekvése ellenére viszonylag erős ajánlatnak tűnik.

A bőrhatású védőtok nem sokat árult el a készülék formatervéről, ám a kamera, a LED villanó és az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése megegyezik az Ascend G7 korábban kiszivárgott hátlapjának arányaival. A jövevény eddig megismert műszaki paraméterei egyértelműen a középmezőny felé mutatnak, hiszen 720 × 1280 képpontos megjelenőre, 1,6 GHz-es négymagos processzorra, 1 GB operatív memóriára és 16 GB belső tárhelyre lehet számtani. Más források szerint a februárban leleplezett Ascend G6 ilyen gyors „leváltása” nem tűnik igazán realisztikus lépésnek, mint ahogy a májusban bemutatott Ascend P7 frissítése is egyelőre esélytelennek tűnik.

Azóta történt

  • Ascend Mate 7 beharangozó érkezett

    A Huawei reklámfilmjében több alkalommal is látható a gigászi telefon fémes hátlapja, ám az ujjlenyomat-olvasó mindvégig gondosan takarásban maradt.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Előzmények

Hirdetés