Hirdetés

Az Ascend P7 lett az év megfizethető árú mobilkészüléke

Az EISA (European Imaging and Sound Association) mobilos díjairól ma már a Samsung Galaxy K Zoom és az LG G3 kapcsán beszámoltunk, de a Huawei sem távozott üres kézzel a 2014-2015-ös szezon győztesei közül. Az Ascend P7-et Európa legjobb megfizethető árú készüléké választották, köszönhetően rendkívül vékony készülékházának, prémium kivitelezésének és decens hardveres képességeinek, ami mellé kedvező árcédula tartozik.

Az Ascend P7 a mi tetszésünket is elnyerte: a Full HD, azaz 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőt kiválónak találtuk, ahogy a kövér adatkommunikációs képességekkel is meg voltunk elégedve, így a Cat.4 típusú LTE modemmel. A készülék lelke a házi készítésű HiSilicon Kirin 910T, a grafikus munkálatokat pedig a Mali-450 végzi. Rendszermemóriából 2 gigabájt, belső tárhelyből pedig 16 gigabájt jár, amely microSD kártyával tovább bővíthető. A P7 mindkét kamerája nagy felbontású: az előlapra 8 megapixeles, a hátlapra 13 megapixeles szenzor került. A készülék jelen sorok írásakor már 100 ezer forint alatt is megvásárolható GSM bolttól vagy előfizetéses csomagtól függően.

Azóta történt

Előzmények

  • Zafírüveggel érkezhet az Ascend P7 utódja

    A Huawei termékekért felelős elnöke egy interjú során zafírüveg védelemmel ellátott P7-et húzott elő a zsebéből, amely a technológia Huawei-es bevezetését vetíti előre.

  • Huawei Ascend G750 - óriások kora

    A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

  • Huawei Ascend Y330 - az örökség része

    A kínaiak újdonsága meglehetősen visszafogott áron kezdett, ráadásul a kétmagos processzor és a WVGA kijelző megfelelő párost alkot, és adott a jó rendszersebesség is.

  • Huawei Ascend G630 - generációk ötvözete

    A kínai gyártó újdonsága csöndesen mutatkozott be, ám annál nagyobb port kavarhat rendkívül kedvező árával, HD kijelzőjével és négymagos processzorával.

Hirdetés