Az Apple Watch 3 LTE várakozáson felül népszerű

KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo alapvetően az egyik leghatékonyabb és legfelkészültebb szakember az Apple termékekre vonatkozó, előre jelezhető számadatok tekintetében, az Apple Watch 3 LTE várható eladásai viszont köszönő viszonyban sincsenek a piacelemzések által spekulált adatokkal. Az előrendelés lehetősége szeptember 15-én nyílt meg, az azóta felhalmozott adatok alapján egyértelműen látszik, hogy az önálló hálózati képességekkel nem rendelkező modellre az LTE képes variánshoz képest elenyésző a kereslet.


[+]

Ming-Chi Kuo eredendően 30-40%-ra tette a mobilhálózati képességekkel szerelt modell részarányát, ezzel szemben az előrendelések 80-90%-ban a drágább és nyilván ezért cserébe okosabb variánsra érkeztek, ahhoz képest, hogy egyes piacokon nem is kerül forgalomba. Például nálunk. Az első előrendeléséket kiszolgáló szállítmány szeptember 22-én esedékes, noha itthon kizárólag alumínium tokozással, csak WiFi képességgel lesz elérhető, a 38 milliméteres méret összesen 119 ezer forintért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Íme, az új Apple Watch 3 (LTE)

    Állítólag a cupertinói cég gyártja a legnépszerűbb órát a világon, ennek örömére bemutatták az LTE-képes Apple Watch-generációt, ami már az új OS 4-gyel jön.

Hirdetés