Késik az Apple HomePod

Az Apple többek között, amolyan one last thing kategóriában mutatta be a HomePod hangszórót a San Joséban megrendezett fejlesztői konferencián. A WWDC-n bemutatott hangszóró egyrészt kimagasló, 360 fokos zenei élményt ígér, másrészt teljes együttműködést Siri-vel, amely lehetővé teszi a teljesen hangalapú vezérlést. A szerkenytűk egymással is hajlandóak lesznek kommunikálni, ugyanabban a térben elhelyezett több HomePod kiegyenlíti és optimalizálja a hangzást a rendelkezésre álló térnek megfelelően, amelyet egyébkét felmérni is képes.


[+]

Az Apple A8-as szettjére épülő rendszer összesen hét magassugárzóval és nagy teljesítményű mélynyomóval nem csak a kényelmes kezelhetőség miatt, de zenei teljesítmény szempontjából is ígéretes;támogatja az Apple AirPlay 2 szisztémáját, viszont az ünnepi szezonban még ne számoljunk vele mint potenciális meglepetés. A TechCrunch-nak nyilatkozó illetékes információi alapján az Apple nagyon várja, hogy forgalomba bocsájthassa a gyapjúgombolyagra emlékeztető HomePodot, de szükségük van még egy kis időre, amíg a termék maradéktalanul elkészül, ami jelen állás szerint valamikor jövő év elejére várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

  • Az Apple Watch 3 LTE várakozáson felül népszerű

    Az elemzők sem számítottak ekkora érdeklődésre az Apple önálló hálózati kapcsolatra képes okosórájának esetében.

Hirdetés