Az európaival szinte megegyező áron futott be a Honor Pad X9

Ez egyébként egyre gyakrabban fordul elő az utóbbi időben, ami igen örvendetes.

A Honor július elején mutatta be a Pad X9-et, első körben az Egyesült Királyságban és Németországban, utóbbi területen 250 eurós áron. Aktuális árfolyammal számolva ettől egyáltalán nincs messze a hazai árképzés, ami forgalmazótól függően 99 és 103 ezer forintot jelent a friss lapkakészlettel, hat hangszóróval, 120 Hz-es panellel és 128 GB belső tárhellyel felszerelt WiFi-s tabletért.

A párizsi bemutatón mi is részt vettünk július elején.
A párizsi bemutatón mi is részt vettünk július elején.

A 11,7 hüvelykes, 1200 x 2000 pixel felbontású FullView panellel dolgozó, kellemes megjelenésű, fémházas táblagép mindössze 6,9 milliméter, ebbe egy 7250 mAh-s telep fért alapszintű töltésteljesítménnyel. Képalkotásra két 5 megapixeles kamera fogható az elő-, illetve a hátlapon, mindkettő autofókusszal felszerelve, a hangrendszert pedig a Honor Histen támogatja 360 fokos virtuális térhangzással és beszédkiemeléssel, így tanuláshoz és tartalomfogyasztáshoz is fejlettebb audioélményt kínál.


[+]

A rendszert a 6 nanométeres, idén tavasszal bemutatott Snapdragon 685 működteti 4 GB rendszermemóriával (+3 GB virtuális) kiegészítve, LTE adatkapcsolatra viszont nincs lehetőség. A WiFi 5 szabvány mellett Bluetooth 5.1-es modul áll rendelkezésre BLE, SBC, AAC és LDAC kodektámogatással. A Pad X9 Android 13-as alapon hozza a MagicOS 7.1-et, itthon pedig asztroszürke színben a MediaMarkt és az eMag kínálatában található meg hivatalos forgalmazásban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés