Már meg is érkezett a Honor Pad X9

Tegnap volt a Pad X8 Pro bemutatója Kínában, ilyen gyors termékfrissítést nem is tudjuk, mikor láttunk utoljára.

Július 6-án, a Párizsban tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján bejelentette a Honor, hogy még a hónapban piacra kerül Európában a Honor Pad X9 táblagép. A pontos dátum július 19-e, az első két ország pedig az Egyesült Királyság és Németország lesz, ahol 250 euróért elérhetővé válik a 11,5”-es kijelzővel szerelt táblagép. A panel IPS LCD 1200 x 2000 pixeles felbontással és 120 Hz-es frissítéssel. A tartalomfogyasztást hat hangszóró is segíti, kettő-kettő szól a táblagép oldalából, kettő pedig alulról, állítólag szoftveres trükkök segítségével a tablet képes 360 fokos térhatást imitálni.

Honor Pad X9 a párizsi eseményen
Honor Pad X9 a párizsi eseményen [+]

Az Android 13 alapú MagicOS 7.1-et egy Qualcomm Snapdragon 685-ös chip hajtja, az energiát pedig egy 7250 mAh-s akkumulátor. A Pad X9 memóriából 4 GB-ot, tárhelyből 128 GB-ot kapott, és nincs mobilhálózati kapcsolatra képes modell, csak Wi-Fi. A készülékház mindössze 6,9 milliméter vastag, és 495 grammot nyom. Magyar elérhetőségről egyelőre nem tudunk.

Honor Pad X9 termékfotókHonor Pad X9 termékfotókHonor Pad X9 termékfotók Honor Pad X9 termékfotók (forrás: HiHonor) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 90 - modellalkat

    Újabb számozott Honor készülék érkezett Európába. A márka függetlenedése óta ez a legjobb ajánlat a szériában, de azért nem tökéletes.

  • Átöltöztették a Honor Play 30-at

    Kapott egy makró szenzort és lett belőle Honor Play 40, a Pad X8 pedig Pro változatban érkezett meg.

  • Sűrű a Honor programja júliusban

    Ma érkezik Európába a Honor 90, jövő héten a Magic V2-ről és egy belépő szintű táblagép is esélyes, a tavalyi X8 utódja.

Hirdetés