Befutott a OnePlus 6 Bosszúállók kiadása

Robog a kétmilliárd dolláros jegybevétel felé a Bosszúállók: Végtelen háború, és a sikerből Kína is tetemes részt vállal, úgyhogy nem csoda, hogy ott és a világ második legnépesebb országában, Indiában bukkant fel először a OnePlus 6 kapcsolódó különkiadása.


[+]

A Marvel Avengers Limited Edition az utóbbi piacon az egyik ismert online kereskedőház kínálatában lesz elérhető, valamikor a következő napokban, a jól megszokott Oxygen OS felülettel, míg Kínában a Hydrogen OS felületet futtatja, ez ugyanis a OnePlus Google-mentes variációja arrafelé. Az európai termékoldalon egyelőre nincs célzás a Bosszúállók témájú csúcskészülék elérhetőségére, errefelé az értékesítés mindenesetre május 22-én indul az alapvető színvariációkban, 519 euróért.


[+]

Mindezért a Snapdragon 845-tel és a 6/64 GB-os kiosztással szerelt notchos mobil lesz kosárba helyezhető, míg a topvariáns 8/256 GB RAM-ot és tárolót rejt, és 619 euróba kerül. A OnePlus nem szokta felárazni különkiadásait, így Kínában a OnePlus 6 8/256 GB-os alapkiadása és ugyanilyen kombinációjú Avengers variációja is 4199 jüanért lesz megvásárolható, az utóbbit persze várhatóan hamar elkapkodják. Indiában 45 ezer rúpiáért lehet majd a limitált kiadáshoz hozzájutni.


[+]

Bár méretben és tudásban nincs különbség, a Bosszúállók típusú OnePlus 6 sajátos festést kapott az üveg hátlapon, Avengers logóval és arany OnePlus jellel. Ugyanilyen színű lett a jobb oldali értesítőkapcsoló. A készülékre megfelelő téma és háttérkép is telepítve lett.


[+]

A doboz emellett mindenféle Bosszúállók témájú jelöléssel, egy jelvénnyel és egy Vasember mintázatú hátlappal rendelkezik a szokásos felhozatalon túl, azaz kimaradt a Thanos-féle, redőzött, lila védőborítás ziccere. Talán majd a Bosszúállók 4 kapcsán érkezik ilyen...

Azóta történt

Előzmények

  • Gyorsított eljárásban került kínzópadra a OnePlus 6

    Zack Nelson a bemutató pillanatában nekiesett a fémházról üveg hátlapra váltó csúcskészüléknek, amely ezúttal sem tört meg a vallatószobában.

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 6

    Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.

  • Bosszúállók témájú OnePlus 6 érkezhet

    Egyébként meg hivatalos, hogy üvegből lesz a hátlap. Az indiai megjelenésre és az Avengers: Infinity War témájú OnePlus 6 árára is érkezett tipp.

Hirdetés