Befutott a OnePlus Nord N300

A gyártó kedvezőbb árfekvésű ajánlata továbbra is az Egyesült Államoknak és Kanadának szól.

A OnePlus a Nord N100-as modellt követően a széria következő generációit már kizárólag Észak-Amerikában dobta piacra, ez a legfrissebb verzióval sincs másként. A Nord N300 5G lényegesen erősebb és frissebb lapkakészlettel, 5G adatkapcsolattal és 33 wattos gyorstöltéssel igyekszik megragadni a figyelmet szögletesebb dizájn és újragondolt kamerarendszer mellett, a kijelzőn viszont igyekeztek spórolni valamelyest.

[+]

A 90 Hz-es IPS LCD kijelző 6,56 hüvelykre nőtt, a felbontás viszont HD+-ra csökkent, a kameralyukat pedig csepp alakú kialakítás váltja 8 megapixeles szenzorral. Cserébe a készülékben a 6 nanométeres Dimensity 810 dolgozik UFS 2.2-es RAM-mal, de továbbra is 4/64 GB-os memóriacsomaggal, viszont az 5000 mAh-s telephez rendelt 33 wattos gyorstöltés ismét egy előrelépés. Kamerából ezúttal kettő került a hátlapra 48 és 2 megapixeles felbontással, utóbbi a mélységélességért felel.

[+]

A termékoldal egyelőre nem aktív, sem a T-Mobile, sem a gyártó hivatalos oldalán, így a pontos specifikációra sajnos november 3-ig várni kell. Annyi viszont biztos, hogy az Android 13-ra épülő OxygenOS-szel érkező készülék 228 dollárba fog kerülni, ami forintra lefordítva 95 ezer forintot jelent a jelenlegi, rendkívül erős dollár árfolyam mellett.

Előzmények

Hirdetés