Hamarosan debütál a OnePlus Nord N300

Mivel az N200 is az amerikai piacon került forgalomba, így valószínűleg a frissített modell is csak a tengerentúlra készül.

Egy hónap múlva érkezik a OnePlus Nord N300, jelentette be a cég. A számozott N-széria a Nord telefonok legolcsóbbjai között található, az N100-at itthon is forgalmazták és teszt is készült róla, az N200 viszont az USA és Kanada piacain került csak forgalomba. A Verge-nek Spenser Blank, a OnePlus szóvivője azt nyilatkozta, Észak-Amerika a következő hónapban biztosan megkapja a 300 dollár körüli készüléket, viszont egyéb piacokról nem beszélt, ebből bármilyen túlzás nélkül lehet arra következtetni, hogy nem is tervez a cég máshol az értékesítéssel.

Renderkép a OnePlus Nord N300-ról.
Renderkép a OnePlus Nord N300-ról. (forrás: The Verge) [+]

Az N300 technikai specifikációiról keveset tudni, külsejét tekintve az N20-at idézheti a mobil. A 33 wattos vezetékes gyorstöltés biztosan adott lesz, és azt is tudni, hogy az amerikai piacon ez lesz az első OnePlus, amely 5G-képes MediaTek lapka köré épül. Hogy pontosan melyik köré, azt jelenleg homály fedi. A kijelző típusa nem ismert, a frissítési ráta 90 Hz lesz az ígéretek szerint. Az N20-ból kiindulva várhatóan OLED panellel szerelt telefonról lesz szó. A tengerentúlon az olcsóbb kategóriában jelenleg jobban teljesít a OnePlus, mint eddig, így a cég próbálja bővíteni a portfóliót.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés