Befutott a Realme Watch 3 Pro

Nagyobb és magasabb felbontású kijelzővel, de IP68-as védelem nélkül mutatkozott be végül a Watch 2 Pro utódja.

Végül befutott a Realme Watch 3 Pro, ami ígéretes üzemidőt, öt műholdrendszerre épülő GNSS navigációt és hatalmas kijelzőt hozott, IP védettséget viszont látszólag nem. Legalábbis a hivatalos termékoldalon és specifikációban egy szó nem esik a 11,7 milliméteres tokozás védelméről por és víz ellen és az úszás sem szerepel a több, mint 110 bel- és kültéri tevékenység között, utóbbiak esetében viszont a GPS, a Galileo, a GLONASS, a BeiDou és a QZSS segít az útvonal rögzítésében.


[+]

A négyzetes AMOLED kijelző meglehetősen nagy lett, 1,78 hüvelyk, amihez 336 x 448 pixeles felbontás tartozik. Nagyjából 100 dinamikus és statikus óraszámlap közül választhatunk, illetve opció a saját kép használata is. A kapcsolat Bluetooth 5.3-as szabványon történik, a hangszóró és a mikrofon pedig a hívások órán való folytatását is lehetővé teszi.

[+]

A hátlapon található szenzorok alkalmasak folyamatos pulzusmérésre, figyelik a véroxigén szintet, az algoritmus pedig figyeli az alvást és a stressz szintet, a hölgyek pedig igénybe vehetik a cikluskövetés funkciót is. A 345 mAh-s akkumulátor a gyártó számtásai szerint 10 napos üzemidőt garantál átlagos felhasználás mellett, ami szerintük a következőket foglalja magában:

  • 24 órás pulzusfigyelés
  • képernyő felébresztése csuklóemeléssel napi 100 alakalommal
  • bejövő hívás jelzése 10 alkalommal maximum 10 másodpercig (amíg elutasítjuk vagy fogadjuk azt)
  • 200 értesítés
  • 2 ébresztő

Ebben elvileg benne van a GPS használata is, ami egyébként több, mint 20 órán keresztül képes folyamatosan követni az útvonalat. Természetesen adott a készülékkeresés és a kijelző zseblámpaként való használata, illetve a zenevezérlés, van tétlenségi figyelmeztetés és légzőgyakorlatok is.


[+]

A Realme Watch 3 Pro fekete és ezüst színben lesz elérhető Indiában szeptember 9-től, körülbelül 25 ezer forintnak megfelelő rúpiáért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés