Megérkezett Európába a Realme Watch 3

69 eurós áron lehet hozzájutni az órához, a Realme Watch 3 Pro egyelőre nem kapható.

Két hónap telt el azóta, hogy a távol-keleten a Realme bemutatta a Watch 3-mat és a Watch 3 Prót, ezek közül egyelőre csak egyik, előbbi érkezik az európai piacra. A korlátozott okosfunkciókkal, de órákra jellemző dizájnnal rendelkező aktivitásmérő az európai Amazonon, illetve a Realme saját weboldalán keresztül megrendelhető. A Realme európai webshopja egyelőre csak Belgium, Németország, Luxemburg, Hollandia és Portugália területére szállít ki, hazánkban még nem elérhető a hivatalos bolton keresztül.

Realme Watch 3 ezüst színben.Realme Watch 3 ezüst színben.Realme Watch 3 ezüst színben. Realme Watch 3 ezüst színben. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

Ha a Realme Watch 2 és annak Pro változatát vesszük alapul, valószínűsíthető, hogy a Realme Watch 3-ból is kicsit később, talán egy hónapos csúszással érkezik majd a profibb modell. Az alap változat 69,99 eurós áron megrendelhető, ez 28 ezer forintnak felel meg. Cserébe a Realme 1,8 hüvelykes kijelzőt, egész napos pulzusfigyelést, több sportmódot és Bluetooth-on keresztül hívásfogadást is lehetővé tesz órájával. Jelenleg csak ezüstös szürke színben érhető el az óra Európában szürke szilikon szíjjal, a fekete nem.

Előzmények

Hirdetés