Bejelentés előtt beugrott a TENAA-hoz a Pro 7

Július 26-án, azaz jövő hét szerdán rántja le a leplet a Meizu a Pro 7-ről és a Pro 7 Plusról. A 10 nanométeres csíkszélességen gyártott, tízmagos Helio X30 SoC-t tulajdonképpen a MediaTek megerősítette, igaz, elképzelhető, hogy az csak az 5,7 hüvelykes, QHD-s Plus modellben köt ki. Egyes értesülések szerint az olcsóbb Pro 7 a nyolcmagos Helio P25-ös rejtheti a kijelzői között.

Ezekből kettő lesz, csak az LG V20-szal szemben a másodlagos nem valahol az első fölött, hanem hátul, a dupla kamerarendszer alatt kap helyet. Ezt a gyártó sem kívánja titokban tartani, a Flyme felület Twitter-csatornája a fenti és ahhoz hasonló bejegyzésekkel számol vissza a jeles eseményig.

A Meizu Pro 7 a TENAA-nál járt A Meizu Pro 7 a TENAA-nál járt
A Meizu Pro 7 a TENAA-nál járt [+]

A Meizu persze elsősorban a hazai, azaz a kínai piacra kíván koncentrálni, és az ottani megjelenéshez el kell látogatni a TENAA-hoz, vagyis a Kínai Hírközlési Hatósághoz, a szükséges engedélyek beszerzéséhez. Ez most megtörtént, és ha minden igaz, fent a kisebbik Pro 7-et kapták lencsevégre, 5,2 hüvelykes előlapi képernyőjével.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés