Bemutatkozott a Honor 4 Play

A Honor 3C augusztusi premierje után alig egy hónappal a Huawei elérkezettnek látta az időt egy újabb alacsony árfekvésű modell bejelentésére, mely a korábbi pletykáknak megfelelően Qualcomm lapkával és 4G LTE modemmel érkezik. Az 1,2 GHz-ig skálázható, négymagos 64 bites Snapdragon 400 processzor köre épülő Honor 4 Play a mindössze 799 jüanos, vagyis nagyjából 31 500 forintos kezdőára ellenére egyáltalán nem nevezhető rosszul felszerelt ajánlatnak, hiszen a szűkös büdzséből még egy viszonylag elegáns formatervre is futott.

A Honor 4 Play előlapjának nagy részét egy 5 hüvelykes HD kijelző foglalja el, mely felett egy videohívások lebonyolítására és önarcképek készítésére kiélezett 2 megapixeles kamera kapott helyett. A hátoldali 8 megapixeles szenzor LED villanóval is büszkélkedhet, a megfelelő teljesítmény érdekében a Qualcomm lapka mellé 1 GB operatív memóriát, 8 GB Flash tárolót és 2000 mAh kapacitású akkumulátort is csomagolt a gyártó. A kétkártyás Huawei Honor 4 Play Kínában már mától kapható, más régiókban azonban várhatóan nem, vagy nem ennyiért lesz elérhető.

 

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 3C Play – nagy tudás „fillérekért”

    Huszonháromezer forintnak megfelelő áron debütál a Huawei HD kijelzővel, négymagos processzorral és dupla kamerával felvértezett kétkártyás okostelefonja.

  • Bemutatkozott a Honor 6

    Öthüvelykes Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 300 megabites LTE támogatással érkezik a Huawei kecses és könnyű csúcsmobilja.

Hirdetés