Bemutatkozott a Huawei Y7 Prime (2019) Special Edition

Nagy dolgokra azonban nem kell számítani, mindössze kozmetikázták kicsit az Y7 Prime (2019)-et.

A Huawei Y7 (2019) januárban mutatkozott be és a gyártó belépő kategóriáját erősíti, elsősorban a kiváló üzemidővel. Az árazás kicsit megcsúszott ugyan, de a készülék ettől még szerethető. Ahogy az lenni szokott, az Y7 idén is kapott egy Prime verziót, ami tavaly valódi előrelépést jelentett az alapmodellhez képest. Tulajdonképpen minimális felárért cserébe korrigálta az Y7 összes kellemetlen hiányosságát. Az idei Prime viszont nem nyújtott sokat. Mindössze egy nagyobb felbontású szelfikamerát.

Az Y7 Prime (2019) speciális kiadása leginkább azt tudja, hogy kapott egy bőr hatású, bézs hátlapot, ami már az Y5 (2019) esetében is túlnyomórészt kedvező fogadtatásban részesült. Plusz, kétszer akkor a tárhely. Az alapvetően 3 GB operatív memóriával és 32 GB belső tárhellyel rendelkező készülék esetében már csak azért sem számít különösebb extrának a 64 GB-os raktér, mert a készülékbe simán belefér egy microSD kártya is, amivel elég egyszerűen orvosolható az esetleges tárhelyhiány. Az új modell még mindig Android Oreóval dolgozik, egyelőre Pakisztánban érhető el 220 dolláros áron, ami körülbelül a Huawei Y7 (2019) hazai kezdőárával (65 ezer forint) egy kategória.

Előzmények

  • Huawei Y7 (2019) - már csak az ára nem jó

    Kellemes megjelenés, korrekt specifikációs tábla, kardinális hibák nélkül. Az új Y7 a kameráján kívül egyedül az árára nem lehet büszke.

  • Huawei Y7 - a bátyám jobb fej

    A Huawei Y7 kifejezetten klassz készülék lett, még úgyis, hogy elkövettek egy Huawei Y7 Prime-ot, ami pont azt kínálja változatlan formában, ami az Y7-ből nagyon hiányzik.

  • Huawei Y7 Prime néven jön az üzemidőbajnok

    Amit Enjoy 7 Plusnak hív a gyártó Kínában, az a világ többi részén az Y7 Prime nevet kapja meg, a felhasználók pedig korrekt árfekvést és erős akkumulátort.

Hirdetés