Huawei Y7 Prime néven jön az üzemidőbajnok

A Huawei is egyre gyakrabban nevezi át különböző mobiljait a piachoz illően, az Enjoy-széria például nálunk egyáltalán nem jellemző, helyette az Y-szériás termékeket kapjuk. Először Hong Kongban mutatkozott be Huawei Y7 Prime típusjelzéssel az áprilisban bemutatott Enjoy 7 Plus, az azonos specifikációkhoz pedig nagyjából 67 000 forintnak megfelelő helyi dolláros árcímke tartozik, 3/32 GB-os kiszerelésben. Ez lényegében ugyanaz az ár, amivel Kínában is találkoznak a vevők.

Háromféle színben válik elérhetővé
Ugyanúgy háromféle színben válik elérhetővé, mint kínai változata [+]

Az 5,5 hüvelykes phablet leginkább az üzemidőre megy rá, Snapdragon 435-ös lapkájához ugyanis 720 x 1280 pixel felbontású megjelenítőt és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami várhatóan nem egynapos készenlétet ígér. Az Android 7.0-t EMUI 5.1-gyel futtató mobil hátlapjára 12 megapixeles kamera került, elején 8 megapixeles érzékelő dolgozik, és nem maradt el a hátlapi ujjlenyomat-olvasó sem. Sötétszürke, ezüst és arany változatokban jön, akárcsak a testvérmodell. Jó eséllyel Európában is ezzel a névvel támad majd.

Azóta történt

Előzmények

  • A Huawei Y7-ről is lehullott a lepel

    A sencseniek ontják magukból az újabbnál újabb telefonokat. Ez a phablet szerencsére frissebb Androidot és EMUI-t kapott, mint az Y3 (2017).

  • Bemutatkozott a Huawei Enjoy 7 Plus

    Értelemszerűen nem az év legjobban várt mobiljáról beszélünk, de az erős akkumulátor, a nagy kijelző, a takarékos hardver és a kedvező ár kombinációja hálás lehet.

Hirdetés