Hirdetés

Bemutatkozott a Lamborghini Tauri 88

Megérkezett a Lamborghini Tonino újdonsága, a Tauri 88, mely az olasz márka prémium anyaghasználatát és dizájnját igyekszik egy kiváló specifikációkkal ellátott okostelefonba átültetni. Az újdonság rozsdamentes acélból készült, a burkolat másik eleme pedig bőr, ami arany vagy fekete színben rendelhető a telefonhoz. A mobil hátlapján természetesen ott díszeleg a híres logó, ami nyilvánvalóan a készülék árát is jelentősen megdobja.

A Tauri 88-ban egy 5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző található, melynek meghajtásáért egy Snapdragon 801 chipset felel. A 3 GB RAM mellett a 64 GB-os belső tárhely sem elhanyagolható szempont, ami ráadásul microSD kártyával tovább bővíthető. A beépített, 3400 mAh kapacitású akkumulátor szintén vonzereje lehet a masinának, hiszen a gyártó állítása szerint ez akár 35 óra beszélgetést biztosít egy feltöltéssel.

A szerkezetet biztos ami biztos még egy 20 megapixeles kamerával is ellátták (valószínűleg egy Sony szenzorra esett a választás), az előlapi optika pedig 8 megapixeles képeket tud készíteni. A Tauri 88 ára miatt persze nem sok ilyen telefonnal találkozunk majd az utcán, hiszen a 6000 dolláros, azaz nettó áron átszámolva 1,5 millió forintos összeg nem mondható túl barátinak.

Előzmények

  • Máris itt az Android 5.0.1

    Az Android Lollipop első saját számot kapó frissítése egyelőre a Nexus táblagépekre érhető el.

  • Motorola Moto 360 - a kör négyszögesítése

    Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

Hirdetés