Bemutatkozott a Realme GT Master és Master Exploration Edition

Ennél sokkal hosszabb nevet valószínűleg már nem érdemes adni egy terméknek, mindenesetre a készülékek ígéretesek.

A csúcshardverrel szerelt, de kedvező árú Realme GT 5G után a széria két új modellje is bemutatkozott, amelyek esetében főleg a dizájn és a kiegyensúlyozott specifikáció volt a fő szempont. A GT Master Edition esetében be kell érni egy Snapdragon 778G szettel, a 8 GB rendszermemória és a 128 vagy 256 GB belső tárhely viszont nem spórolós, ahogy a 120 Hz-es, 6,43 hüvelykes, Super AMOLED panel sem.


[+]

A kamerarendszer viszont már szerényebb, ugyanaz a 64 + 8 + 2 megapixeles kombináció, mint a GT esetében. Ezzel szemben a Snapdragon 870-nel szerelt GT Master Exploration Edition 50 megapixeles Sony IMX766 szenzorral dolgozik optikai stabilizálás mellett, amihez 16 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makró jár kísérőként.


[+]

Az Exploration Edition szintén 120 Hz képfrissítésű, FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, de 6,55 hüvelykes méretben és ívelt oldalélekkel. A 32 megapixeles szelfikamera és a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó viszont mindkét modellnél adott. Mivel az Exploration Edition nagyobb, az akku is valamivel (4500 mAh), de a 65 wattos SuperDart Charge gyorstöltésről egyik esetben sem kell lemondani, ahogy a WiFi 6, az NFC és a sztereó hangszórók is adottak. Feltehetően az 5.2-es Bluetooth kodektámogatása (aptX, aptX HD és LDAC) is megmaradt a GT alapmodellből, de ezt nem részletezte a termékoldal.

[+]

A különleges dizájnt ismét Naoto Fukasawa, japán dizájnernek köszönhetjük, akit (nem vicc) a bőröndök ihlettek meg, a szürke és halvány barack árnyalatú modellek vegán bőr hátlapjának, puha, valóban bőrszerű tapintása is ezt idézi. A Realme Master Edition 8/128 GB-os kiszerelésben 113 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit Kínában, a 8/256 GB-os verzióért pedig 122 ezer forintnak megfelelő jüant kell fizetni.


[+]

Realme GT Master Exploration Edition vegán bőrkötésben és hagyományosabb, üveg burkolattal is választható, alap-memóriacsomaggal (8/128 GB) 132 ezer forintnak megfelelő jüanért, a legerősebb, de a 12/256 GB-os verzió sem éri el a 150 ezer forintnyi jüant, konkrétan 146 ezer forintra jön ki átszámolva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés