Olcsóbb verzió is készül a Realme GT 5G-ből

A Realme GT Master Edition szerényebb lapkakészlettel és árcédulával, de esélyesen Kodak kamerákkal érkezik.

A Realme GT csúcshardverrel, de versenyképes árazással szeretne kihívást állítani a felső kategóriás modellek elé, de várható egy szerényebb és olcsóbb modell is a szériába. A Realme GT Master Edition viszont esélyesen a Kodak közreműködésével készül, akik körülbelül 6 éve rukkoltak elő az első kameramobillal, majd az általunk is tesztelt Ektrával. Utóbbit egyébként a CAT mobilokat és a Motorola új strapatelefonját is jegyző Bullitt Group készítette.


[+]

A Realme GT-vel megegyező kijelzővel (6,43", FHD+, 120 Hz AMOLED), de eltérő lapkakészlettel szerelt készülékről renderképek is készültek, a műbőrrel kombinált hátlappal rendelkező verziót a 91mobiles információi szerint Naoto Fukusawa japán dizájner tervezte. Lényegi különbség tehát a dizájnon kívül a hardver, ami jelen esetben 8 GB rendszermemóriát, 128 vagy 256 GB belső tárhelyet és Snapdragon 778 5G szettet jelent. A 65 wattos gyorstöltés elvileg marad, ahogy a jack csatlakozó is, de az akku mérete 4300 mAh-ra csökkenhet.


[+]

Az árak a következőképpen nézhetnek ki: a 8/256 GB-os modell 399 euró, a 12/256 GB-os 449 euró, és elvileg tervben volt egy 6/128 GB-os kivitel is 349 euróért, de lehet, hogy ez utóbbit elkaszálták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés