Hirdetés

Bemutatkozott a Samsung Galaxy A8

Számos pletyka és szóbeszéd után a Samsung szépen csendben végre hivatalosan is leleplezte legújabb termékét. A Galaxy A8 a vállalat legvékonyabb okosmobilja lett, hiszen 158 x 77 x 5,9 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, amihez 151 grammos tömeg párosul. A prémium anyaghasználatot felvonultató, fémből és üvegből készült házba egy 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED panel fért, amiből a nyolcmagos (négy 1 GHz-es és négy 1,5 GHz-es Cortex-A53 mag) processzorral ellátott Snapdragon 615 chipsetnek kell kihozni a maximumot.

Samsung Galaxy A8

Rendszermemóriából 2 GB, belső tárhelyből pedig 16/32 GB jutott, szerencsése a Samsung nem hagyta ki a microSD foglalatot sem. A jó minőségű fényképeket a 16 megapixeles ISOCELL szenzorral ellátott hátlapi kamera biztosítja, a szelfi fotók kedvelői pedig az 5 megapixeles, f/1.9 rekeszértékű előlapi fotóapparátusban lelhetik örömüket.

Samsung Galaxy A8

Az energiaellátást egy 3050 mAh kapacitású akkumulátor végzi (304 óra készenléti időt garantál), extrának pedig a home gombba épített ujjlenyomat-olvasó tekinthető. A Galaxy A8 fedélzetén a TouchWiz felülettel ellátott Android 5.1 Lollipop operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Samsung Galaxy A8

A készülék két SIM-et is képes kezelni, bár ehhez a microSD foglalatot fel kell áldozni, ugyanis abba helyezhető a második kártya. Adatkommunikációs téren szinte a maximumot kapjuk, 4G/LTE, kétcsatornás WiFi, Bluetooth 4.1, GPS (Glonass, Beidou), NFC. Az arany, fehér és fekete színben piacra kerülő termék ára egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés