Bemutatkozott a ZTE Blade 20 Pro 5G

A középkategória optimális ajánlata lehet az AMOLED kijelzős, Snapdragon 765G-s, 4000 mAh-s akkumulátorral szerelt, 8 GB RAM-os ZTE, ami remélhetőleg Európába is eljut majd.

Mostanában láttunk néhány olyan ZTE eszközt, amit minden további nélkül el tudnánk képzelni akár a hazai boltok polcain is, most pedig egy újabb termékkel bővült ez a lista, egész konkrétan a ZTE Blade 20 Pro 5G mobillal. A 6,47 hüvelykes kijelző Full HD+ felbontása az AMOLED technológia mellett valószínűleg jól fog mutatni, kijelző mögé rejtett szelfikamera helyett pedig ezúttal hagyományos notch került felülre, ami ugyan kevésbé esztétikus megoldás, de a képminőségre valószínűleg jó hatással van. Nagyon vékony fém-üveg szendvics adja a készülékházat, 7,9 milliméteres vastagsággal bír az eszköz.

[+]

A Snapdragon 765G továbbra is az egyik legjobb chipset a középkategória tetején, ráadásul jut hozzá bőven memória is, 8 GB RAM-ról beszélhetünk, a belső tároló pedig 128 GB-os, ráadásul bővíthető microSD-vel. A hátlapi kamerarendszer fő eleme 64 megapixeles, mellette 8 megapixeles ultraszéles rendszer és 2-2 megapixeles mélység és makró érzékelő található.

Az akkumulátorkapacitás 4000 mAh, Quick Charge 4+ tölthetőséggel. Az Android 10 alapjain fut rajta a MiFavor névre hallgató felhasználói felület. Az 5G-s mobil pontos áráról és elérhetőségről még nincs információ, de elsőként természetesen Kínában lesz megvehető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés