Képeken a Pixel 4a és a Pixel 5

Nem csúcshardverrel érkezik, mégse lesz olcsó az idei Google „zászlóshajó”

Már csak pár nap, és bemutatkozik a Google által egyébként már korábban emlegetett Pixel 4a 5G és Pixel 5. A legfőbb különbség az elmúlt évekhez képest a hardvert illeti: aktuális Qualcomm csúcslapka helyett minden forrás szerint a Snapdragon 765G lapul majd a gépházban, ami egyébként erős hardver, de semmiképp nem zászlóshajóhoz méltó.

A Pixel 5
A Pixel 5 (forrás: GSM Arena) [+]

A Pixel 5 6"-es FHD+ OLED panelt kínálhat 90 Hz-es képfrissítéssel, 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval, hátul pedig egy 12,2 megapixeles hagyományos látószögű és egy 16 megapixeles ultraszéles kamera szállíthat jó minőségű képeket és fotókat. A renderek alapján elöl amúgy alig marad káva és a szelfilyuk is apró lesz. Jon Prosser szerint az 5G-képes Pixel 5 700 dollárba fog kerülni, és ebből jó eséllyel 700 euró lesz, mire kontinensükre érkezik.

A Pixel 4a 5G
A Pixel 4a 5G (forrás: GSM Arena) [+]

A Pixel 4a 5G-s változata is kapott pár renderképet, és a dolog érdekessége, hogy állítólag ezt a modellt is a Snapdragon 765G hajtja majd meg, ráadásul a szerényebbnek mondott modell 6,2"-en a Pixel 5-nél nagyobb FHD+ OLED panelt kínálhat, bár csak 60 Hz-en. A 4a 5G 200 dollárral / euróval olcsóbban nyithat.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a ZTE Blade 20 Pro 5G

    A középkategória optimális ajánlata lehet az AMOLED kijelzős, Snapdragon 765G-s, 4000 mAh-s akkumulátorral szerelt, 8 GB RAM-os ZTE, ami remélhetőleg Európába is eljut majd.

Előzmények

Hirdetés