Bemutatkozott az Oppo U3

Az egy időszakban megjelenő készülékeket a gyártók általában egy nagy médiaesemény keretében mutatják be, nem úgy az Oppo. A feltörekvő gyártó gyors egymásutánban dobott piacra három 2015-ös terméket: a zafírüveg változatban is megvásárolható R1S-t, a hölgyeknek szóló Mirror 3-mat, most pedig az 5,9 hüvelykes U3-at.

Nyolcmagos SoC-t és Full HD-t kapott az Uppo U3

Az Oppo felső-középkategóriás phabletje Full HD felbontású IPS panelt kapott, mögötte pedig a 64 bites, nyolcmagos MediaTek MT7652 bújt meg, Cortex-A53-as alapokon. A grafikus feladatokat a Mali-T760MP2 végzi, rendszermemóriából 2 gigabájt jár. A belső tároló 16 gigabájtos, de microSD kártya behelyezésével a felhasználó azt értékes gigabájtokkal megtoldhatja. Az előlapra 5, a hátlapra 13 megapixeles Sony IMX kamera került.

Vékonyak az 5,9 hüvelykes Oppo U3 oldalkeretei

És akkor következzenek a készülék méretei: az U3 156,8 x 81 x 8 milliméteres házat kapott, ami 195 grammot nyom. Ez nem kevés, a keskeny képernyőkávának hála azonban talán nem lesz elviselhetetlenül kényelmetlen a phablet kezelése. A hátlap alatt 3000 mAh-s akkumulátor lapul, és az U3 is megkapta a remek gyorstöltési technológiát (VOOC). Az Oppo új phabletje egy nanoSIM-et és egy microSIM-et fogad be, és az egyikkel LTE hálózatra is fel lehet kapcsolódni. Az Oppo U3 a Color OS 2.0.1-es verziójával startol el Android 4.4.4-es alapokon, az árról és a pontos piacra kerülésről azonban még nem közölt információt a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés