Bővített alváskövetést kínál a Mobvoi

A Mobvoi órái eddig is regisztrálták az alvást, de a frissítéssel részletesebb statisztikákat és új funkciókat is kapnak a felhasználók.

A Mobvoi frissítette az órák szoftverét, amelyek most már részletesebb és pontosabb alvási adatokat biztosítanak a felhasználóknak. Az óra most már képes regisztrálni a napközbeni, rövidebb pihenéseket is, az adatokról napi összesítés készül, amit az algoritmus a heti és havi statisztikában is összegez. Ezen kívül 12 féle alvást segítő hang is elérhető az appban ingyenesen.

[+]

A meditációs dallamok és fehér zaj mellett számos természetes hanghatás is elérhető, az előfizetők pedig összesen 50 féle effekt közül választhatnak. A fejlettebb funkciókhoz szintén Mobvoi VIP előfizetés szükséges, havi 5 dollárért az algoritmus a heti és havi statisztikákban figyelembe veszi az alvás közbeni véroxigénszintet és pulzusadatokat is Az órűk egyébként ezeket minden esetben figyelik alvás közben, de az elemzések során az ingyenes szoftververzióban nem használják fel. Ez legalábbis érdekesnek mondható megoldás, más gyártóknál nem jellemző, hogy alapvető adatok feldolgozásáért külön havidíjat számítsanak fel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés