Ingyen-óráért lehet edzeni a Mobvoijal

Aki maradéktalanul teljesíti a kihívást, visszakapja a gyártó oldalán július 18 előtt vásárolt TicWatch E3 teljes vételárát.

Érdekes kihívást talált ki a Mobvoi, ami egyszerre ösztönöz vásárlásra és mozgásra is, ami egyébként nem is rossz ötlet. Ha már a felhasználó beruház egy szolgáltatásokat is kínáló eszközre, nem árt ki is használni a lehetőségeket, ehhez próbál egy kis extra motivációt biztosítani a gyártó. A kihívásban azok a vásárlók vehetnek részt, akik július 12. és július 18. között rendelnek vagy rendeltek egy Mobvoi TicWatch E3 órát, közvetlenül a gyártó hivatalos honlapjáról.

Mobvoi TicWatch E3
Mobvoi TicWatch E3 [+]

A kihívás lényege, hogy 21 egymást követő napon keresztül le kell tolni a TicWatch 20 perces HIIT (magas intenzitású intervallumedzés) edzését, minimum 130-as átlagpulzussal és megfelelően dokumentálni a folyamatot. A jutalom a TicWatch E3 teljes vételárának visszatérítése.

A pályázat menete és a feltételek a következők:

  • Rendeljünk egy Mobvoi TichWatch E3-at a Mobvoitól.
  • Jelentsük be Twitteren, hogy részt veszünk a kihívásban. Mellékeljünk egy unboxing képet vagy videót, használjuk a #hiitchallengewithTicWatchE3 hashtaget és jelöljünk meg három barátot, illetve a Mobvoi hivatalos Twitter fiókját (@Mobvoi_Official).
  • Teljesítsük a kihívást a bejelentéstől számított 21 egymást követő napon augusztus 18-ig.
  • Minden nap jelentkezzünk be és végezzük el a minimum 20 perces HIIT edzést (TicExcercise - High Intensity) minimum 130-as átlagpulzussal.
  • Osszuk meg az edzés adatait képernyőfelvétel formájában a Mobvoi Appból a Twitter profilunkon és a @Mobvoi_Official Twitter oldalon.
  • 21 nap elteltével (még augusztus 18 előtt) írjunk privát üzenetet a Mobvoinak Twitteren az összes bizonyítékkal és várjuk a teljes vagy részleges visszatérítést.

Ha nem sikerül minden nap elvégezni az edzésprogramot, akkor sincs minden veszve. 10 igazolt alkalom után a vételár 10%-ára vagyunk jogosultak, 15 alkalom már 50%-ot ér, 18 alakalom pedig már elegendő a 100%-os visszatérítéshez, ami 199,99 euró, lévén ennyibe kerül a Mobvoi TicWatch E3. A kihíváshoz az Európai Unió minden országából lehet csatlakozni. (Meg egyébként az Egyesül Államokban, Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban és Japánban is él az ajánlat, csak az errefelé kevésbé releváns.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés