Új TicWatch mutatkozott be

A 4G-képes, Google Wear platformra épülő TicWatch Pro X első körben Kínában lesz elérhető.

A TicWatch Pro új verziója úgy tűnik, elsősorban a kommunikációra helyezi a hangsúlyt, noha ezen az árszinten azért már nem szokatlan a vérnyomásmérés vagy egyéb extra biometrikus adat kezelése, a vezetékmentes töltés meg pláne nem. A JD.com-on elérhető termékoldal alapján az sem derül ki, hogy mondjuk egy iránytűt beszereltek-e már az egyébként igen komoly navigációs modullal rendelkező TicWatch Pro X-be. Mindenesetre a GPS mellett a tájékozódást a GLONASS, a Galileo, a BeiDou és a QZSS rendszere is segíti.

Az IP68 minősítésű óra továbbra is dupla kijelzővel manőverezik az okosfunkciók és a hosszú üzemidő között. Teljes értékű okosóraként az 1,39 hüvelykes, 326 ppi pixelsűrűségű AMOLED dolgozik, minden elérhető funkcióval 4 napig, míg a másodlagos FSTN LCD panellel és alapinformációkkal akár 45 napig is elketyeg az eszköz mielőtt az egyedi csatlakozós töltőre kéne tenni.

Az 1 GB rendszermemóriával társított Snapdragon 4100-as platformra épülő eszköz rendelkezik 4G modemmel és eSIM támogatással, alkalmas HD VoLTE hívások kezelésére magas felbontású hangátvitellel, köszönhetően az óratesten található mikrofonnak és hangszórónak, így teljesen önállóan is használható csatlakoztatott eszköz nélkül. Van mobilfizetésre felkészített NFC, a szenzorok viszont csak a pulzust és a véroxigénszintet figyelik. Meg ugye a sztenderd aktivitásadatokat.


[+]

A TicWatch Pro X több, mint húszféle mozgásformát ismer, lehet benne úszni és valószínűleg az elsők között fogja megkapni az egyelőre csak Samsung Galaxy Watch4-es szériával elérhető Wear OS 3-at. A Mobvoi pedig még tartozik pár vérnyomásmérővel is felszerelt modellel, amelyek valószínűleg TicWatch GTH Pro és  TicWatch Pro 3 Ultra néven érkeznek valamikor az év vége előtt, nyilvánvalóan drágábban, mint a 115 ezer forintnak megfelelő jüanért kínált TicWatch Pro X.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés