Certifikációt kapott a Motorola Nio

Egyre közelebb lehetünk a felsőkategóriás hardverrel szerelt új Motorola bemutatásához.

A Motorola Nio (esetleg Edge S, vagy akár valami más: a nevét még nem tudjuk pontosan) egy olyan készülék lehet, amire sok Motorola-szimpatizáns vár, jelesül egy új, 5G-s, csúcshardverrel szerelt Moto, ami remélhetőleg szélesebb körben lesz elérhető, és nem hordoz majd olyan kezdeti hibákat, mint az Edge+. Olvashattunk már a kütyü 105 Hz-es kijelzőjéről, előzetes képet is láttunk róla, és szóba került a hozzá tartozó asztali mód is, most viszont úgy tűnik, a piacra dobáshoz kerültünk eggyel közelebb, hiszen az FCC és a TÜV Rheinland certifikációjában is felbukkan az eszköz.


[+]

Ami egyértelmű, de a táblázatokból is kiderül, hogy 5G-s, kétcsatornás Wi-Fivel szerelt, Bluetooth LE-t támogató eszközről beszélünk, de olvashatunk 5000 mAh kapacitású akkumulátorról is.


[+]

Állítólag egy 6,7 hüvelykes, Full HD+ felbontású panel kerül rá, egyes források 64 megapixeles OmniVision hátlapi főkameráról és 16 megapixeles ultraszéles panelről beszélnek, és persze az Android 11-es alaprendszer is egy esélyesen várható része a csomagnak.

Borítókép: Motorola Edge+

Előzmények

Hirdetés