Kép is van a Motorola Nióhoz

Ez lehet a Snapdragon 800-as szériájú Moto G prototípusa, amelyről a márka beszélt a minap.

Bár a Snapdragon 888 premierje után közvetlenül hintette el a Motorola, hogy készül egy 800-as szériájú Moto G telefonnal, az utóbbi időben több pletyka is arra célzott, hogy egy Snapdragon 865-tel szerelt és az elitkategória alá árazott darabról lehet szó, amelyhez most a Voice szerzett élőképet.


Az állítólagos Motorola Nio prototípus, dupla előlapi kameralukkal (forrás: Voice)

Ez ugyanaz a telefon, amelyet Nio munkacímen a Motorola egy ideje már tesztelget, és amely többek között 105 Hz-es képfrissítésre is képes, alighanem a változtatható frekvenciák egyikeként. A készülék alján a Motorola confidential property, not for sale felirat egyértelműsíti, hogy belső használatra szánt prototípusról van szó, persze ilyesmit gyakran tesztelgetnek a végleges termék piacra dobása előtt.

Asztali nézet Motorola módra
Asztali nézet Motorola módra [+]

A Voice Snapdragon 865 SoC-e számít 8 GB RAM-mal, 256 GB-os tárolóval, 5000 mAh-s teleppel és Android 11-gyel. Mivel a hardver DisplayPort képességekkel is rendelkezhet Type-C porton, a minap elhintett Motorola asztali és tévés elrendezést is megkaphatja. Ami pedig a Snapdragon 888-at illeti, pletyka ugyan nem érkezett ilyen hardverű Motorolához, ám az Edge sorozat folytatása eséllyel az 5 nm-es Qualcomm lapkát kapja meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés