CES 2016: Bemutatkozott a Polaroid Snap család

A Polaroid három új androidos telefonról rántotta le a leplet a CES-en, a Snap S50 és a Snap S55 mellett a Power P600 is napvilágot látott. Előbbi kettő a középkategóriában indul, módosítatlan Android rendszerrel és decens hardverrel felszerelve. A modellek érdekessége az előlapi kamera mellé helyezett LED villanó, melyre selfie flash-ként referál a vállalat. Természetesen a hátlapi fényképező sem maradt fényforrás nélkül, ide dupla LED került.


[+]

A Snap család tagjai HD felbontású IPS kijelzőt kapott, 5 megapixeles előlapi kamerával és 13 megapixeles hátlapi kamerával. A számítási műveletekért egy négymagos processzor felel, a RAM mérete 2 GB, a háttértár 16 GB kapacitású, utóbbi microSD-alapon bővíthető. Mindkét mobil Android 6.0 Marshmallow-t futtat, látható módosítás nélkül, a sebességre nem is lehet panasz. Adatkommunikációs szempontból 4G, Bluetooth 4.0 és WiFi (802.11 b/g/n, 2,4 és 5 GHz) tartozik a repertoárba, ráadásképpen dualSIM-funkcionalitás is jár. Az akkumulátor 2400 mAh kapacitású.


[+]

A két modell között két eltérés van, az egyik a kijelző mérete - a Snap S50 5 hüvelykes, a Snap S55 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A másik az ár, előbbi 150 dollárba (44 ezer forint), utóbbi pedig 180 dollárba (52 ezer forint) fog kerülni, természetesen mindez a járulékos költségek nélkül értendő. Az eszközök Február során kerülnek majd piacra.

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés