Csúcsmodellel indul a Xiaomi almárkája

A Xiaomi, noha kiválóan elvan otthon, illetve Indiában, ami már így kapásból a mobilkommunikáció világának jelentős hányadát teszi ki, folyamatosan dolgozik a nemzetközi piaci jelenlét stabilizálásán. Az európai üzletek és teljes hálózati kompatibilitással felszerelt készülékek száma egyre növekszik, elérhetőek Android One eszközök a gyártó hagyományos felhasználói felülete helyett, tehát minden adott a területhódításhoz.


[+]

Az Egyesült Államokban viszont nem olyan könnyű a helyzet, a kínai márkákat alapvető bizalmatlanság övezi, a Huawei nem is tudott mit kezdeni a helyzettel, a ZTE-t éppen most szorongatta meg a Kongresszus, a Honor viszont remekül elvan és a Xiaominak is ez a terve. Mármint a brandtől kommunikációs szinten függetlenített márkával támadni. Úgyhogy ők ott Pocophone néven mutatkoznak be. Meg még néhány egyéb régióban.


[+]

Méghozzá a Bluetooth hitelesítés alapján ab start egy csúcsmodellel. A Pocophone F1 megjelölésű eszköz Snapdragon 845-tel, folyadékhűtéssel és dupla hátlapi kamerarendszerrel várható, legalábbis a modell leírása alapján. A 12 és 5 megapixeles szenzorok Dual Pixel autofókusz technológiával dolgoznak majd, míg az előlapra szerelt 20 megapixeles kamera Super Pixel rendszerrel. Ugyanitt infra alapú szenzorok is találhatóak a fejlett arc alapú azonosításhoz. Ez alapvetően ígéretesen hangzik, nem úgy, mint a Xiaomi által választott márkanév.

Azóta történt

Előzmények

  • Ráfordul a Xiaomi az amerikai piacra is

    De nem Xiaomi néven, valószínűleg Pocophone lesz majd az Egyesült Államok számára gyártott készülék titulusa.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

Hirdetés