Blass szerint is drága lesz a Galaxy S8

Olvasóink talán már unják, hogy szinte minden napra jut egy Galaxy S8 hír, március 29-e ugyanakkor vészesen közeleg, és akinek van még kéminformáció a tarsolyában, bizonyosan be fogja dobni a közösbe. Evan Blass volt az S8 duó talán legszorgosabb szivárogtatója, az első, jó minőségű renderkép közzétételét beleértve, és most a teljes színkollekciót megmutatja, bár csak elölről. Információi szerint fekete égbolt, orchidea szürke és sarkvidéki ezüst fantázianevekben érkeznek a phabletek, ami arra utalhat, hogy fénytöréstől független változhat a burkolat színe.

Blass is úgy hallotta, hogy drága lesz a két új Galaxy: az euró övezetben az S8 800 eurón nyithat (246 ezer forint) az S8+ pedig 900-on (278 ezer forint). A hozzá passzoló Gear VR 130 euróért kerülhet kosárba (40 ezer forint), a Gear 360 (nem egyértelmű, hogy az első vagy az állítólagos második generáció) pedig 230-ért (71 ezer forint). A többször megemlített, Display Dock-szerű DeX dokkoló 150 euróba kerülhet (46 ezer forint).


Forrás: PlayfulDroid [+]

Európában, ahogy az elmúlt években, várhatóan a 10 nanométeres node-on gyártott Exynos 8895-ös SoC-vel lesznek az amoledes mobilok megvásárolhatók, április végétől. A Blass-féle színvariációknak, egészen pontosan a rendre fekete előlapnak némileg ellentmond a Kínából befutott, fenti két kémfotó. Ezen a kék és ezüst Galaxy S8 látható állítólag, a hátlap színét megismételve a képernyő oldalán, ami jobban kiemeli a sok-sok szenzort (név szerint a fénymérőt, a közelségérzékelőt, az íriszleolvasó rendszert, a LED villanót plusz az előlapi kamerát).


Forrás: GiggleHD [+]

Végezetül pedig a Tab S3 eseményen már előrevetített, AKG által hangolt, dobozban fellelhető mikrofonos fülesről is érkezett egy pár fotó, méghozzá a GiggleHD nevű, koreai oldaltól. Az agybadugós megoldás minőségéről nyilván semmit nem árulnak el ezek a képek, mi is majd a fülünkre hagyatkozunk, ha/amikor kipróbáljuk.


(forrás: GiggleHD) [+]

Azóta történt

  • Készlethiány várható a Galaxy S8-ból?

    Koreai értesülések szerint a Snapdragon 835-ből és az Exynos 8895-ös SoC-ből is kevesebb gördülhet le a gyártósorokról kezdetben, mint amennyit a Galaxy S8 és az S8+ kereslete megkívánna.

Előzmények

Hirdetés