Egy rakás Garmin óra kiszivárgott

Új Venu, Epix, Fenix és Instinct pózol a renderképeken.

Hamarosan frissítheti a Garmin talán legfontosabbnak számító csúcsszériáját: kiszivárgott több kép a Fenix 7-ről, 7S-ről, valamint némi információ a 7X-ről – utóbbi renderek nélkül. Mindhárom variáció 316L típusú, rozsdamentes acél kerettel, a szokásos szenzorszettel és 5 gombbal, valamint napelemes töltőképességekkel várható, a Fenix 7 47 mm-es, a Fenix 7S pedig 42 mm-es tokozással.

A Garmin Epix Gen2, Fenix 7 és Fenix 7SA Garmin Epix Gen2, Fenix 7 és Fenix 7SA Garmin Epix Gen2, Fenix 7 és Fenix 7S A Garmin Epix Gen2, Fenix 7 és Fenix 7S (forrás: WinFuture) [+]

Meglehet a Mil-STD-810 tesztekből több, akárcsak a 100 méteres vízállóság, és mindezeket az előnyöket az Epix Gen2 is tudni fogja. Mivel a Garmin amerikai vállalat, a következő nagy tech kiállítás, a CES pedig két hét múlva nyit a Las Vagasban, esélyes az ottani leleplezés, már ha marad egyáltalán a 2022-es kollekciónak titka.

A Garmin Instinct 2, Instinct 2S és Venu 2 PlusA Garmin Instinct 2, Instinct 2S és Venu 2 PlusA Garmin Instinct 2, Instinct 2S és Venu 2 Plus A Garmin Instinct 2, Instinct 2S és Venu 2 Plus (forrás: WinFuture) [+]

A német forrás ugyanis még egy rakás információval rendelkezik, így érkezik új színváltozat a Vivomove 3-ból és Sportból, valamint az Approach S12-ből, az Instinct széria pedig második generációba lép, kisebb (Instinct 2S) és nagyobb méretben (Instinct 2). Befut végezetül a Venu 2 Plus is, amely az OLED paneles vonalat gyarapíthatja. Minden esetben fejlett aktivitáskövetés, GPS, Garmin Pay órás fizetés és a Garmin Connect széles adatbázisa várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés