Hívást fogad a Garmin Venu 2 Plus

A stílusos sportóra fontos tudással gyarapodott, és így már az asszisztens is vezérelhető.

Nem tudom eldönteni, hogy a tárcsázd az egészséged! szlogen frappáns lett-e, vagy mellényúlás, mindenesetre röviden összefoglalja a népszerű Venu sorozat új tagjának legfőbb tudását: arra alkalmas okostelefonhoz csatlakozva képes hívásfogadásra és hívásindításra. Amolyan kihangosításként érdemes a Venu 2 Plus efféle funkciójára tekinteni, eSIM ugyanis nincs a mobiltól független hálózati kapcsolathoz.


[+]

Van viszont komoly egészséghangsúly a mutatós házba rejtve, amely 43,6 x 43,6 x 12,6 milliméteren, illetve 51 grammon a gyártó reményei szerint férfi-női csuklóra egyaránt való, és megvannak a két nemre szabott színváltozatok. A fekete/szürke, bőrszíjas darab például 188 ezer forintba kerül, a fakóarany variáns, fehér szilikonpánttal pedig 169 ezer forintba.

A két modell közt nincs hardverkülönbség, így egyaránt 416 pixel átmérőjű, tűéles AMOLED panel jár 33 mm-es képátlóval és Gorilla Glass 3 védelemmel, és megvan az 5 ATM minősítés a felszíni úszáshoz. Ugyanígy az optikai pulzoximéter és a pulzuspántok támogatása, a GPS vevő, az iránytű, a barometrikus magasságmérő, a giroszkóp, a WiFi modem, a Garmin Pay órafizetés.


[+]

Apropó mikrofon és hangszóró: kompatibilis telefonhoz csatlakozva az óráról a mobilos hangasszisztenst is vezérelhetjük – nyilván olyan nyelven, amelyiket a segéd beszéli. A Venu 2 Plus természetesen érintőpaneles ketyere, amihez három gomb csatlakozik jobbra, aláhúzva, hogy a Garmin ezen termékvonala közeledik az igazi okosórák felé, mégsem áldoz a sportfókuszból. A gyártó kilencnapos üzemidőt ígér vegyes használattal, vagy 24 órás GPS működést egyidejűleg, zenehallgatás nélkül.

Azóta történt

Előzmények

  • Egy rakás Garmin óra kiszivárgott

    Új Venu, Epix, Fenix és Instinct pózol a renderképeken.

  • Garmin Venu 2 - ritmusérzék, stílusérték

    Szemrevaló, profin követi a mozgást és mindként nemnek kínál méretváltozatot a Garmin új divatkelléke.

  • Garmin Lily - bájtárs

    A Garmin Lily a gyártó legkisebb és kétségkívül legnőiesebb órája. Az alapszintű funkcionalitást a kitűnő felhasználói felület, a profi szoftveres háttér és a remek dizájn kompenzálja.

  • Garmin Venu - sporthoz stílust

    A Garmin első AMOLED kijelzős modellje a inkább a casual termékkategóriában indul, viszont a fejlett fitnesz és egészségfunkciókat sem hanyagolták el. Csak viszonylag drága.

Hirdetés