Együttműködik a OnePlus és a McLaren

Véget ért a 2018-as Formula-1 szezon, és ahogy az lenni szokott, ilyenkor van némi látható mozgolódás a szponzori és partneri csatornákon, a McLaren például ma bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írtak alá a OnePlus-szal. A sajtóközlemény nem meglepő módon az erőről és a sebességről szól, a OnePlus mobiloknak ezzel kapcsolatban szerencsére van büszkélkedni valójuk, és lássuk be, ez nem hátrány egy versenyautónál sem.

Egyelőre még nem sok konkrétumot közöltek a felek, december 11-én azonban a McLaren technológiai központjában, Wokingban lesz egy esemény (majd egy nappal később Indiában is), és ha lehet egy tippünk, talán a OnePlus 6T-ből érkezik egy McLaren különkiadás, ahogy a korábbi generációkból is létezett Colette, Star Wars és Avengers Infinity War verzió.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés