Első kézből a Samsung i900-ról

A Samsung jóvoltából abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy pár hónapig vendégül láthatjuk a világot lázban tartó i900 Omnia egyik prototípusát. A tesztpéldányt nem azért kaptuk meg, hogy cikket publikáljunk róla - ez jelen körülmények között elképzelhetetlen lenne, a készülék ugyanis még a tesztelési fázisban van, hétről hétre újabb, hibajavításokat és új szolgáltatásokat tartalmazó szoftver jön hozzá, melyet természetesen a mi prototípusunk is megkap.
Lapunk célja egy olyan blogszerű cikksorozat írása, melyen keresztül olvasóink bepillantást nyerhetnek a készülék életébe, a tesztelés menetébe, valamint nyomon követhetik, hogy miként finomodik hétről hétre egy ilyen masina. Nagy örömünkre a Samsung számít az eszközzel kapcsolatos véleményünkre, így gyakorlatilag mi is részt vehetünk az i900 végleges formálásában, javításában.
Előre leszögezem, hogy pár dologról nem fogunk írni, mivel felesleges lenne - ezek közé tartoznak például a béta stádiumú alkalmazások. Az első tapasztalatokat tartalmazó bejegyzést pár napon belül publikáljuk, addig is íme néhány kép az újdonságról.


[+]


[+]

Azóta történt

Hirdetés