Engedélyszámot kapott a Nokia 6 (2018)

A Nokia Power User korábbi információi alapján a most hitelesített TA-1054 a Nokia 6 2018-as verziója lesz, ezt egy IMEI és sorozatszám-matrica valószínűsíti, amiről szereztek egy fotót korábban. Az oldal több információmorzsa alapján rakta össze a várható specifikációt, illetve egy Xio-Feng nevű egyénnek köszönik meg a pontosítást, amely ismét egy felső középkategóriás eszközt ír le. Az HMD Global idei menetrendje alapján egyébként reálisnak tűnik, hogy év elején számíthatunk a Nokia 9-re, viszont a már forgalomban lévő Nokia szériából elsőként a 6-os modell kap aktualizált változatot, ami valahogy így néz majd ki:

A képre kattintva elérhető az IMEI matrica fotója is.
A képre kattintva elérhető az IMEI matrica fotója és a TENAA képanyaga is. [+]

A TENAA technikai adatokat nem közölt, viszont a források egybehangzóan 5,5 hüvelykes, 18:9 képarányú mobilra számítanak, virtuális navigációs gombokkal, így az ujjlenyomat-olvasót elvileg a hátlapon kell keresnünk. Hardveresen a Snapdragon 630-at tartják reálisnak 4 GB operatív memóriával és 32 GB belső tárhellyel, a kamerákról viszont nem érkezett nyomravezető információ, de biztosra vehetjük, hogy a Nokia 8-cal bemutatott a bothie funkció (ami azért annyira nem volt újdonság) megmarad.

Azóta történt

Előzmények

  • Január 19-én futhat be a Nokia 9

    Ha tok már van hozzá, akkor lassan a telefonból is lehet valami: kínai források szerint a HMD Global 2018 legelejére tervezi a Nokia 9 premierjét, egy váratlan társsal egyetemben.

  • Nokia 8 - a múltat elfeledni

    Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.

  • Nokia Steel és Body+ - skandináv minimalizmus, francia elegancia

    Nem kizárólag a Withings Activité újrabrandelését hajtotta végre a Nokia, a társalkalmazás és a dizájn is fejlődött a legutóbbi találkozás óta.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

Hirdetés